reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

reklama
Czarnulka wielkie gratulacje z okazji studniowki!!!!

A u mnie to juz jutro... Tak sie ciesze...

Bardzo dziękuje za wszystkie gratulacje!!!

Joaś nie wiem czy jutro będe,a więc gratulacje z okazji jutrzejszej studniówki !!!

Dobrej nocki!!!

Joas, Czarnulka, gratulacje z okazji studniowek!!!
A wczoraj spotkalam w sklepie z jajcami babeczke w ciazy, ktora ma termin tez na 10 sierpnia, nie ma to jak zbieg okolicznosci :D

Właśnie się zwlekłam z łóżka ;D
Nadal jestem padnięta po wczorajszym (to już nie ta forma ::) głośna muzyka, dym , duszno,to nie służy małej :( )
ale ok. 11 jak zaczełli grać na całego to Mrówa też się rozkręciła i szlała ok. godziny. Ja jednak siedziałam grzecznie przy stoliczku bo na parkiecie tłumy. Panieńskie wyjątkowo udane, prezenty się podobałay(pejczyk,gorset czerwony, świeca w kształcie przyrodzenia i elegancki kompet koszulka ze szlafroczkiem) śmiechu kupa i oczywicie mnóstwo pytań jak się czuję, czy się boję itd.
A dzisiaj odpoczywam ;D

reklama
Joas, Czarnulka - wielkie gratulacje!! To juz chyba wszystkie przekroczylysmy 'setke', co? :)

Fajnie Mada, ze wieczor sie udal! My tez wczoraj mialysmy mala imprezke :) Przyjechala moja przyjaciolka z narzeczonym, moja kuzynka, przyszla kolezanka i zrobilysmy z moja siostra grill party :) Mamy takie foty, ze pasc mozna - stare baby (ja w ciazy, hehe), a bawia nas takie glupoty ;)

Do góry