reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

Mada, komplecik ladny - podoba mi sie ten w kolorze ecru (na glownej fotce). Ja bym do tego widziala turkusowy topik i w podobnym kolorze szpilki - tzn. na takim niewielkim obcasie, bo w naszym przypadku 15-cm szpile raczej nie sa wskazane :)

Jezeli chodzi o kremy koloryzujace, tj. balsamy :) ja mam jeden z Lancome -jest super, kolor trzyma sie do pierwszej kapieli z mydlem :), jezeli dobrze sie wchlonie to nie brudzi ubrania, ladnie pachnie i daje fajny, brazowawy kolor ze zlotymi drobinkami. Drugi uzywam z Avon - taki z zeszlego roku, ktory reklamowany byl jako "sztuczne rajstopy" czy cos takiego. Ja go uzywam w tej chwili do calego ciala jak gdzies wychodze i trzeba odslonic rece i np. dekolt :)

A to o czym mowi cindi opalanie tez podobno niezle, kosztuje ok. 100-150 zl, ale nie ma problemu z zaciekami itd. No i nie trzeba sie meczyc z wcieraniem :) Ja osobiscie jeszcze nie probowalam, ale kolezanki byly zadowolone z efektu, bo jest natychmiastowy, no i utrzymuje sie o wiele dluzej niz samoopalacz czy krem koloryzujacy.

Pozdrawiam

reklama
mada komplet bardzo fajny a co do balsamow brązujących polecam johnson holiday skin tylko musisz ze trzy dni wcześniej sie zacząc smarowac ale ja nie miałam rzadnych zacieków po tym ani plam i ładnie sie potem równomiernie zmywa .zrob sobie przed tym piling i bedzie super :)

mada komplecik bardzo ładny :) tylko czy on jest ciążowy? bo głupio by było gdybys kupiła a później w niego nie weszła ::)

Witam w pięknie słoneczną NIEDZIELE :D
u mnie brzusio oki,ale za to horomniki mi skaczą bo mam straszną chwilami nerwice.Sama nie wiem na co,wszystko mnie wkurza!

Ale za to dzisiaj jestem szczęśliwa,bo moja córeczka robi postępy i zaczeła raczkować :D super!

buziaki dla was i waszych brzuszków :)

Dzięki kochane za rady :)
Co do kompleciku to nie jest ciążowy ale sprawdzałam i są rozmiary do 56 i planuje kupic wiekszy i tak gdzie trzeba zwezic a tam gdzie to niekoniecznie czyli w pasie pozostawic, mam sprytną krawcową wiec da sobie rade.A po za tym w pasie ma (wynika z opisu) elastyczne wstawki, wiec jakos to będzie.
Wczoraj jak juz pisałam siedzialam samiusieńka w domciu i zrobiłam odnowe biolagiczną :laugh:
maseczki, pedikiur,manikiur itp. i czuje się znakomicie ;D
Ale :mad: mój celulit jest okropny :( tylne uda i pośladki wręcz ochydne, a ja głupia cieszyłam się ze rozstępów nie mam, oj trzeba po porodzie brać się porządnie za siebie, bo kremów na celulit dla ciężarnych to chyba nie ma a po za tym dieta i ćwiczenia bardziej intensywne odpadają więc zostawiam to na wrzesień.
A tak na marginesie to czy wy ćwiczycie? , wiecie jakies zestawy ćwiczen dla ciężarnych coś gdzieś słyszałam że są ale nie wiem komu wolno a komu nie.
To idę sobie z moim K. na spacerek, dotlenić mróweczkę :D

Czarnulka22 gratuluje postępów córci to musi byc niesamowite przeżycie , juz się też nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!

Mada, z tym cellulitem to nie jestes jedyna :) Don't worry :) Ja nigdy nie mialam, a odkad zaszlam w ciaze pojawil sie niewiadomo skad ;) Nie jest az tak tragicznie, ale mam na dupce troszke i z boku na udach najgorzej na wysokosci bioder. Czekam na czas po porodzie i wtedy o ile czas pozwoli wezme sie za siebie :) Tj. jakis aerobic, dietka (to po skonczenie karmienia piersia), kremy przeciw temu paskudztwu (polecam Vichy - jedyny chyba anty, po ktorym widac jakiekolwiek efekty)itp. Narazie sie powiem szczerze nie przejmuje, wazne zeby maluszek byl zdrowy i tylko o tym mysle.

Dobrze robi taka mala odnowa. Odrazu kobieta lepiej sie czuje.

Czarnulka, przylaczam sie do gratulacji Mady! Super, ze corcia tak sie rozwija! Gratuluje!

Wlasnie objadlam sie spaghetti :) Nie moge sie ruszac, ale mialam juz taka ochote, ze wyciagnelam ojca do sklepu na male uzupelnienie lodowki i zaserwowalam na kolacyjke :) Pychotka!

Bylam dzisiaj w szkole zawiezc prace dypl. i cholera jasna mam troche za malo i musze rozszerzyc ktorys rozdzial o kilka stron albo dopisac jakis zupelnie nowy. Do soboty mam czas, bo oborne bede miec prawdopodobnie 17-go maja, no i musze sie jakos wyrobic. A juz myslalam, ze mam z tym swiety spokoj!

Pozdrawiam Was serdecznie, sciskam i zycze milego niedzielnego wieczorku!

Sandra, to bierz sie i pisz, chociaz ty jedna. Ja to chyba bede bronic sie we wrzesniu albo pazdzirniku, bo czuje, ze nie dam rady... A moze bym dala jakbym internetu nie miala przez miesiac :D

No, z tym netem jest przekichane :) Pisze prace i caly czas sie odrywam...:) Tu BB, tu GG i tak w kolko..hehe...Strasznie nie chce mi sie brac za to, zwlaszcza, ze myslalam, ze mam juz spokoj i ze teraz tylko obrona...
Karoo, to sprezaj sie i tez bierz sie za pisanie!!

No, wlasnie przed chwila skonczylam po raz piaty ogladac "Po prostu milosc" i oczywiscie jak to kazda glupia baba sie poryczalam i teraz dojsc do siebie nie moge... ;)

reklama
"Po prostu milosc" to ten film angielksi skladajacy sie z kilku historyjek ze wspolnym finalem w Boze Narodzenie? Jak ten, to jest boski, ogladama go juz 2 razy.

Do góry