reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Mada, komplecik ladny - podoba mi sie ten w kolorze ecru (na glownej fotce). Ja bym do tego widziala turkusowy topik i w podobnym kolorze szpilki - tzn. na takim niewielkim obcasie, bo w naszym przypadku 15-cm szpile raczej nie sa wskazane :)

Jezeli chodzi o kremy koloryzujace, tj. balsamy :) ja mam jeden z Lancome -jest super, kolor trzyma sie do pierwszej kapieli z mydlem :), jezeli dobrze sie wchlonie to nie brudzi ubrania, ladnie pachnie i daje fajny, brazowawy kolor ze zlotymi drobinkami. Drugi uzywam z Avon - taki z zeszlego roku, ktory reklamowany byl jako "sztuczne rajstopy" czy cos takiego. Ja go uzywam w tej chwili do calego ciala jak gdzies wychodze i trzeba odslonic rece i np. dekolt :)

A to o czym mowi cindi opalanie tez podobno niezle, kosztuje ok. 100-150 zl, ale nie ma problemu z zaciekami itd. No i nie trzeba sie meczyc z wcieraniem :) Ja osobiscie jeszcze nie probowalam, ale kolezanki byly zadowolone z efektu, bo jest natychmiastowy, no i utrzymuje sie o wiele dluzej niz samoopalacz czy krem koloryzujacy.

Pozdrawiam

reklama
mada komplet bardzo fajny a co do balsamow brązujących polecam johnson holiday skin tylko musisz ze trzy dni wcześniej sie zacząc smarowac ale ja nie miałam rzadnych zacieków po tym ani plam i ładnie sie potem równomiernie zmywa .zrob sobie przed tym piling i bedzie super :)

mada komplecik bardzo ładny :) tylko czy on jest ciążowy? bo głupio by było gdybys kupiła a później w niego nie weszła ::)

Witam w pięknie słoneczną NIEDZIELE :D
u mnie brzusio oki,ale za to horomniki mi skaczą bo mam straszną chwilami nerwice.Sama nie wiem na co,wszystko mnie wkurza!

Ale za to dzisiaj jestem szczęśliwa,bo moja córeczka robi postępy i zaczeła raczkować :D super!

buziaki dla was i waszych brzuszków :)

Dzięki kochane za rady :)
Co do kompleciku to nie jest ciążowy ale sprawdzałam i są rozmiary do 56 i planuje kupic wiekszy i tak gdzie trzeba zwezic a tam gdzie to niekoniecznie czyli w pasie pozostawic, mam sprytną krawcową wiec da sobie rade.A po za tym w pasie ma (wynika z opisu) elastyczne wstawki, wiec jakos to będzie.
Wczoraj jak juz pisałam siedzialam samiusieńka w domciu i zrobiłam odnowe biolagiczną :laugh:
maseczki, pedikiur,manikiur itp. i czuje się znakomicie ;D
Ale :mad: mój celulit jest okropny :( tylne uda i pośladki wręcz ochydne, a ja głupia cieszyłam się ze rozstępów nie mam, oj trzeba po porodzie brać się porządnie za siebie, bo kremów na celulit dla ciężarnych to chyba nie ma a po za tym dieta i ćwiczenia bardziej intensywne odpadają więc zostawiam to na wrzesień.
A tak na marginesie to czy wy ćwiczycie? , wiecie jakies zestawy ćwiczen dla ciężarnych coś gdzieś słyszałam że są ale nie wiem komu wolno a komu nie.
To idę sobie z moim K. na spacerek, dotlenić mróweczkę :D

Czarnulka22 gratuluje postępów córci to musi byc niesamowite przeżycie , juz się też nie mogę doczekać!!!!!!!!!!!!!

Mada, z tym cellulitem to nie jestes jedyna :) Don't worry :) Ja nigdy nie mialam, a odkad zaszlam w ciaze pojawil sie niewiadomo skad ;) Nie jest az tak tragicznie, ale mam na dupce troszke i z boku na udach najgorzej na wysokosci bioder. Czekam na czas po porodzie i wtedy o ile czas pozwoli wezme sie za siebie :) Tj. jakis aerobic, dietka (to po skonczenie karmienia piersia), kremy przeciw temu paskudztwu (polecam Vichy - jedyny chyba anty, po ktorym widac jakiekolwiek efekty)itp. Narazie sie powiem szczerze nie przejmuje, wazne zeby maluszek byl zdrowy i tylko o tym mysle.

Dobrze robi taka mala odnowa. Odrazu kobieta lepiej sie czuje.

Czarnulka, przylaczam sie do gratulacji Mady! Super, ze corcia tak sie rozwija! Gratuluje!

Wlasnie objadlam sie spaghetti :) Nie moge sie ruszac, ale mialam juz taka ochote, ze wyciagnelam ojca do sklepu na male uzupelnienie lodowki i zaserwowalam na kolacyjke :) Pychotka!

Bylam dzisiaj w szkole zawiezc prace dypl. i cholera jasna mam troche za malo i musze rozszerzyc ktorys rozdzial o kilka stron albo dopisac jakis zupelnie nowy. Do soboty mam czas, bo oborne bede miec prawdopodobnie 17-go maja, no i musze sie jakos wyrobic. A juz myslalam, ze mam z tym swiety spokoj!

Pozdrawiam Was serdecznie, sciskam i zycze milego niedzielnego wieczorku!

Sandra, to bierz sie i pisz, chociaz ty jedna. Ja to chyba bede bronic sie we wrzesniu albo pazdzirniku, bo czuje, ze nie dam rady... A moze bym dala jakbym internetu nie miala przez miesiac :D

No, z tym netem jest przekichane :) Pisze prace i caly czas sie odrywam...:) Tu BB, tu GG i tak w kolko..hehe...Strasznie nie chce mi sie brac za to, zwlaszcza, ze myslalam, ze mam juz spokoj i ze teraz tylko obrona...
Karoo, to sprezaj sie i tez bierz sie za pisanie!!

No, wlasnie przed chwila skonczylam po raz piaty ogladac "Po prostu milosc" i oczywiscie jak to kazda glupia baba sie poryczalam i teraz dojsc do siebie nie moge... ;)

reklama
"Po prostu milosc" to ten film angielksi skladajacy sie z kilku historyjek ze wspolnym finalem w Boze Narodzenie? Jak ten, to jest boski, ogladama go juz 2 razy.

Do góry