reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

Witajcie kochane dziewczyny :)

Bardzo za wami tęskniłam!!! Mój mąż teraz ciągle przesiaduje na kompie i nie daje mi nic poklikać wrrrr.... :(
Ale ostatnie dni nie były dla mnie za cudowne :( mój brzusio bardzo mnie bolał! Tak mocno że prawie wylądowałam w szpitalu :( ale na szczęście do tego nie doszło! Lekarze myśleli że mam chore nerki,bo ból był okropny! Ale zrobiłam badania i wyszło że jest wszystko ok :) Prawdopodobne ciąża uciska mi na nerki i boli bardzo mocno :( że czasami to aż chciało mi się ryczeć :( Ale wziełam nospe i troszke uległo :) Mam nadzieje że juz te straszne bule nie wrucą! Ale przestaję smęcić!

Moja Wiki zaczęłą pełzać jak żołnież na polu bitwy hihihi śmiesznie to wygląda jak prubuje prze de mną uciekać hihihi

Będe starała sie pisać w każdej chwili jak mojego męża przy kompie nie będzie ;)

Buziaki dla was i waszych maleńst!!! :-* :-*

reklama
Mnie od wczoraj boli brzuch a USG mam dopiero w poniedziałek jak zadzwoniłam do lekarki to kazała mi leżeć do poniedziałku i brac 4X dziennie nospę troszkę sie boję

super sandra ze wszystko oki,nie ma sie co denerwowac.
moja dzidzia tez strasznie duza jakby miała z 26-27 tygodni.oby tylko nie czekała mnie cesarka .

Dzieki dziewczynki!

Cindi, nie mart sie - wszystko bedzie dobrze!Lez i odpoczywaj!

Czarnulka, fajnie, ze sie odezwalas!Mam nadzieje, ze bol minie i ze maluszek zmieni pozycje, zeby mamusi nie dokuczac.
Strasznie slodka ta Twoja Wiki!

Buziaki!

Dziewczyny, co myślicie o balsamach koloryzujących do ciała?
Nigdy nie używałam bo do najbledszych nie należe ale dużo się też opalam a teraz to za dużo słoneczka nie wskazane , solarka odpada(byłam raz i myslałam że się uduszę a w czasie ciąży to już chyba bym się przekreciła), samoopalacze odpadaja (zawsze bałam się przebarwień) a mnie czeka bardzo ważna uroczystość za miesiąc , Moja przyjaciółka wychodzi za mąż i bardzo chciałabym fajnie wyglądać ;D
A tak na marginesie co sądzicie o tym kompleciku (na dole link), bo szukałam w sklepach dla ciężarówek jakiś ciucj=hów wieczorowych i dupa nic ciekawego nie ma.
Ja już mam dość pokaźny brzuszek i w bioderka też nieco więcej poszło i boje sie że bede wyglądac jak namiot :(

http://www.bonprix.pl/item17074_cat...=0&PHPSESSID=64283f2ed417d7dc45bdddb3573d653d

planowałam kupić większy rozmiar iżeby spodnie pasowały ale okazało się ze mają elastyczne wstawki wiec nawet chyba nie będzie trzeba dużo większego i przeróbek też nie będzie za dużo.

No i co a może wygląda jak na starszą panią ? co myślicie?

cześć silunia jak samopoczucie? mnie zaczął ciągnąć brzuch na poczatku sie troche zestresowałam ale powiedziano mi że byłam chuda i teraz mi się rozciąga skóra i to dlatego. w poniedziałek ide na USG więc się dokładnie dowiem czy wszystko jest OK no i może jaka jest płeć dziecka :laugh:

reklama
maga 78 mnie i mojemu mężowi wybrany przez ciebie kostium się podoba kupuj i baw sie dobrze :) a co do opalenizny to polecam iść do salonu który wykonuje opalanie natryskowe. pani kosmetyczka ma pistolet którym cie spryskuje i wychodzisz opalona trzyma sie to 10-14 dni sama to przetestowałam na sobie -warto

Do góry