reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Aga, na pęcherzowe "przeboje" polecam Urinal. Jest to wyciąg z żurawiny, który zapobiega zapaleniu pęcherza i zakwasza mocz, więc jest to jak najbardziej naturalny preparat. Gin mi go kazał profilaktycznie brać po 1 tabletce dziennie, bo jak już pisałam, miałam przed ciążą problemy z układem moczowym, a na początku ciąży zapalenie pęcherza. A odkąd biorę Urinal, odpukać, nic się nie dzieje.

reklama
dziewczyny jak się wkleja te obrazki bo mi coś nie wychodzi wypełniam date, wylicza mi a później nie wiem jak to zapisać :p

Dziewczynki, zaraz spadam na kontrole do ginka. Trzymajcie kciuki! Samo badanie, bez USG, ale i tak jak zwykle bardzo sie stresuje!

Dzieki dziewczynki. Wlasnie wrocilam - wszystko w porzadeczku! Sluchalam bicia serduszka :) Super dzwiek. Tetno maluszka 152/min. Waze 61 kg - przez miesiac przybyly mi 2 kg w brzuchu, bo w innych miejscach nie widze ;) Powiedziala mi ginek., ze bedzie duze dziecko. Ja na to, zeby mnie nie straszyla, bo nie urodze takiego 'mutancika' :), a ona, ze jak nie bede mogla to mi pomoga ;) Hihi. Wiec znowu jestem szczesliwa i odetchnelam na jakis tydzien :)
pozdrawiam

reklama
Dzieki dziewczyny. O plci nie wiem, bo nie robilam USG dzisiaj - mam skierowanie na przyszly wtorek, wiec mysle, ze juz sie czegos dowiem :)

Do góry