reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

Frutisku na pewno usłyszysz, że z dzieckiem wszystko w porządku. I z mieszkankiem też się w końcu uda :)

reklama
;D Dziewczynki jak miło! Leyna..Silunia..Karoo..Sandro1982 jak miło bedzie mi dzisiaj wyjśc do pracy ...Wam też wszystkim wszystkiego NAJ! :)

Bardzo nam milo Frutisku!

Silunia, z tego co zdarzylam sie zorientowac to jestescie "mieszana" para, tak? Jaka narodowosc, o ile moge spytac? pozdrawiam

no tak nie da sie ukryc , ze mieszana , ale to taka troche urozmaicona mieszanka  ;D rodzice mojego G. sa para bosniacko-chorwacka-francuska, moj luby tam ( francja ) sie urodzil i czuje sie i jest francuzem  :) jest na kontrakcie w polsce na razie przedluzonym prawdopodobnie do porodu , a potem prawdopodobnie  zamieszkamy gdzies w swiecie  ;D dlatego bejbus musi miec uniwersalne imie

Witam wiosennie Siepnióweczki  :)
Po dłuugiej przerwie, którą spędziłam na odpoczywaniu i dbaniu o siebie, czyli głównie leżałam i mało się ruszałam. Ciężko było, nie powiem, nieprzyzwyczajona jestem do takiego zalegania, a już do szału doprowadzało mnie to, że P. skakał cały czas przy mnie i najchętniej to nawet do łazienki by za mnie chodził i jedzenie przeżuwał... Przejął się chłopak chyba za bardzo, nawet dostęp do kompa mi odciął :o Jesu, aż musiałam go opierniczyć, bo nie wytrzymałam! Ale wczoraj po badaniu kontrolnym mam nareszcie dyspensę i mogę zacząć w miarę normalnie funkcjonować, oczywiście bardzo się nadal oszczędzając, ale w końcu wyszłam dziś rano w tę piękną pogodę po buły do sklepu i zaraz zrobię jakieś mini sprzątanie (bo mój mężczyzna mistrzem w sprzątniu niestety nie jest...), a co najważniejsze poczytam sobie w końcu co u Was, Kochane   :laugh:  :laugh:

My mamy we wtorek 4 kwietnia USG połówkowe i już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że dowiem się czy będę miała Piotrusia czy Maję. Ja mam przeczucie, że będzie Piotruś (sądząc po moich zachciankach, wyglądzie ogólnym i dzidziowych szaleństwach w moim brzuchu ;)) i wszyscy dookoła też tak mówią. No nic, zobaczymy. I tak najważniejsze, żeby było zdrowe:) Czego sobie i Wam wszystkim życzę :) :) :)

Pozdrawiamy cieplutko  :D

Ps. Witam serdecznie wszystkie nowe sierpniowe koleżanki  ;D

Dominique, to fajnie, ze mozesz juz troszke sie "poruszac", a z tym sprzataniem to przypadkiem nie przesadzaj :)
Moj wyglad i zachcianki i tez wskazuja na chlopca, ale USG pokazalo na jakies 60 % dziewczynke, za 3 tyg. kolejne wiec sie upewnimy albo bedziemy miec niespodzianke :)

Silunia, bardzo dobrze, ze Wasz maluszek bedzie wychowywal sie w tak wielonarodowosciowej rodzinie - pozna obyczaje, rozne kraje no i przede wszystkim jezyki. To wazne. My niestey naszego bedziemy musieli posylac na kursy jezykowe ;)) A jakie imiona juz wymysliliscie dla maluszka?

pozdrawiam

dominique dobrze, że odpoczęłaś. To przydało się i Tobie i dzidzi. 04 kwietnia życzę Ci w takim razie Piotrusia :) ja też bym chciała Piotrusia :p a usg mam jutro, zobaczymy, może się uda podpatrzeć. Choć coś mi mówi, że jednak będzie Zosieńka (albo Agnieszka albo jeszcze jakieś inne imię, które mój mąż wymyśli do czasu porodu). Umówiliśmy się z mężem, że ja wybieram imię dla chłopczyka, on dla dziewczynki. Ja już zdecydowałam daaawno temu a on jakoś nie może :)

Dominique, ciesze sie, ze juz lepiej jest z Toba, i ze w koncu mozesz w miare normalnie funkcjonowac :) I ciesz sie, ze Twoj P. sie tak przejal, pomysl, co by bylo, jak by to w ogole go nie obeszlo!!!

Buziaki dziewczyny, a ja ide chyba z powrotem do lozka... Jakos tak mi spiaco...

reklama
dominiqu dobrze ze juz jestes i czujesz sie dobrze ;)

jezeli chodzi o naszego brzdaca to jesli to bedzie chlopiec to na 100 % Maksymilian , co do dziewczynki jeszcze nie mamy pewnosci , to znacznie trudniejszy wybor , moj G. chce Magali ....jak dla mnie jest ok , ale tak bardzo dla mnie obco brzmi wiec musze sie jeszcze nad tym zastanowic , natomiast jesli chodzi ojezyki to juz sie umowilismy , ze ja mowie do dziecka po polsku , on po francusku , a gdy jestesmy razem to po angielsku .....moj G. chce go/ja nauczyc jeszcze bosniackiego i chorwackiego , ale obawiam sie ze bedzie to za duzo dla naszego malca na poczatek ;)

Do góry