reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Tez sobie zrobilam ten tescik i wyszlo ze na 44% będzie to chłopczyk, a na 56% będzie to dziewczynka :) Zobaczymy czy sie sprawdzi, bo lekarz tez powiedzial, ze stawia na dziewczynke :)

reklama
Mi według tego testu wychodzi dziewczynka na 57% juupi! no mam nadzieje, ze za 2 tyg gin na usg mi powie kto sie tam chowa...

Ja mam USG za 4 tygodnie i tez mam juz nadzieje, ze bede wiedziec na pewno :) Bo po ostatnim nastawilam sie juz na coreczke :) Chociaz Moj ma nadzieje, ze z coreczki zrobi sie synek :)

;D wyszło mi ze dziewczynka ale ja jestem przekonana że to chłopiec ::)

silunia pisze:
Aga ty poloweczke tez w tym tygodniu zaliczysz juz skladam gratulacje bo w weekendzik mnie na necie nie bedzie ;D

a ja mam pytanko , lecialam juz samolotem w ciazy co prawda to bylo jakis czas temu i lekarz nie widzial zadnych przeciwskazan .....teraz bede leciala w maju , czy wtedy tez bedzie ok , to znaczy zadnych zagrozen dla dziecka .....z lekarzem bede sie widziec dopiero 6 kwietnia , a musze wiedziec juz teraz bo musze zarezerwowac bilety , jak uwazacie ???
dzięki silunia.
do 27 tygodnia jak wszysttko jest oki to możesz latać byle nie 12 godzin a potem to lepiej nie,raczej trzeba uważać,zresztą wiele lini lotniczych nie zabiera na pokład kobiet w widocznie zaawansowanej ciązy,dowiedz sie jak bedziesz robić rezerwację żeby uniknąć niespodzianek.mojej koleżanki w 26 tyg nie wpuscili na pokład i juz.

mimo, że na część pytań nie odpowiedziałam to wyniki są następujące:
Na 24% będzie to chłopczyk.
Na 76% będzie to dziewczynka.

wolałabym chłopca choć ostatnio przeczucie mi mówi, że będzie dziewczynka;) wszystkie moje koleżanki przeczuwają chłopaka, co niektórym nawet się przyśnił ;)
kilka lat temu w Żywcu pewna Cyganka podeszła do mojego przyszłego męża i ni z gruszki ni z pietruszki powiedziała mu, że będzie miał syna z czarnymi oczami ;D
a ja dziś miałam dziwny sen. śnił mi się poród i że ponieważ dziecko było strasznie duże to lekarz zadecydował o cesarce. na następny dzień spytałam położnej co urodziłam a ona mi na to: dziewczynka, waga 6,5 kg
raju, dobrze, że to tylko sen... bo 6,5 kilogramowy dzieciak to nie dla mnie 8)

Leyna, strasznie sie usmialam z tego Twojego snu :) 6.5 kg - niezly wyniczek :) Dobrze, ze w snie tak racjonalnie lekarze pomysleli i zastosowali cesarke ;) Mnie sie ostatnio snilo,ze urodzilam o rowne 2 tyg. za wczesnie, ze mialam coreczke, ktora wazyla 2650 (malutka) i miala 51 cm dlugosci. Mam nadzieje, ze bedzie w rzeczywistosci lepiej...

u mnie dzidzius sie tak obrocil ze nic nie widac mam nadzieje ze w kwietniu bedzie wiadomo stawiam na dziewczynke :laugh:

Moja mama tak chciała mieć córke ,że dorobiła sie po drodze 3 synów ;D ale była cierpliwa i doczekała sie mnie na końcu.. :D ja tez bym chciała córunie małzonek tez.. ale pożyjemy i zobaczymy co los przyniesie ..pozdrawiam!

reklama
Ja tez juz sie nastawilam na coreczke, ale oczywiscie nie pogniewam sie jakby sie okazalo, ze z coreczki zrobil sie synek w ciagu kilku tygodni ;)

Do góry