reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Witajcie kochane sierpnióweczki :*
Na urodzinach u babci było super :) o to kilka fotek z imprezki :) ...Reszta puźniej ;)
_589457_n.jpg

_589459_n.jpg

A teraz mam rewelacyjny humor i samopoczucie :D a wszystko to dzięki WIOŚNIE!!!

Cieszę się że jestem spowrotem z wami!

Za kilka dni idę na usg :) juz nie mogę się doczekać :) Mdłości odeszły :) mam nadzieje że juz na zawsze ;)

reklama
Czrnulka, kochana Ta Twoja mala! Foteczki fajniutkie.Powodzenia na USG.

Silunia, tez zawsze podobal mi sie Maxymilian, ale siostra mojego urodzila 2 miesiace temu i tak nazwala, wiec nie bedziemy dublowac :) Male dzieci maja to do siebie, ze szybko lapia, wiec nic tylko mowic do maluszka w roznych jezykach :)

A ja narazie obstawiam tak : jesli bedzie dziewczynka to Hanna albo Alicja a jak chłopak to Mikołaj ale do porodu to pewnie jeszcze bedzie 100 zmian.. ;D

Haha, pewnie tak, bo my juz kilka dobrych razy zmienialismy :) Ale Pola bedzie na bank o ile tylko USG (no i sam porod :) ) potwierdzi, ze to na pewno dziewczynka.

aleksander to dla mnie poprostu Olek ;D slicznie , ja myslalam o imieniu Ola dla dziewczynki na co niestety moj G. kategorycznie powiedzial nie , nie bede wolal do swojej corki jak hiszpanskie zawolanie , wszyscy mysleli by ze sie z nimi witam ;D

;D musze przyznac , ze rozwazalam bardzo powaznie wszystkie za i przeciw bycia z moim G. ale serce nie sluga , niewybiera i cale szczescie ;D

reklama
Czasami bym powiedziala, ze serce nie sluga - niestety (zwlaszcza, jak sie jakos mocno poklocimy) ale poza tym to jest fakt - milosc nie wybiera i do wyboru trzeba sie dostosowac :) Nie ma co :)

Do góry