reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Podobno jezeli ciaza nie jest zagrozona i nie ma przeciwskazan to mozna, tylko trzeba pamietac, zeby duzo pic i co jakis czas wstac i sie przejsc - zeby w jednej pozycji przez dluzszy czas nie siedziec. Ale najlepiej bedzie jak zadzwonisz do lekarza prowadzacego i sie upewnisz. pozdrawiam

reklama
W tym okresie ciazy jeszcze bedzie ok :) Ale koncowke czerwca i lipiec daruj sobie podroze samolotem...

Dziewczyny, powiedzcie mi: strasznie zasmakowal mi ostatnio rumianek i pije go zamiast herbaty. W aptece pani powiedziala mi, ze moge go pic, ale wolalabym sie jeszcze upewnic. Wiecie cos moze na ten temat?

pij jesli ci tylko smakuje, dobrze wplywa na trawienie i problemy z brzuszkiem i napewno jest zdrowszy od herbaty :)
slyszalam natomiast , ze rumianek jest silnym alergenem wiec nalezy go ostoznie stosowac u malenkich dzieci

;D
dobra przyznaje sie bez bicia , mialam to zrobic w tym tygodniu , ale chyba zobaczycie mnie dopiero po weekendzie , ::)
wiem wiem wymowki , ale tak naprawde jest , ze nie mam kiedy ich zciagnac z aparatu , przeslac do kompa w pracy itd, neta w domu nie ma i cale szczescie , straszny pozeracz czasu ;D

Silunia, ale jak w ciazy bede go pila to dziecko tez moge na niego uczulic? Za herbata nie przepadam, daltego popijam rumianek i ewentualnie herbatke malinowa z herbapolu.
A komputer to straszliwy pozeracz czasu i uzaleznia...:) Jak przychodze do pracy to odrazu do komputera i po powrocie do domu to samo :)

sandra dziecku w brzuszku nic nie bedzie po wypiciu rumianku , dzidzius moze sie juz uczulic po urodzeniu , ja tez bardzo czesto pije rumianek i miete bo poprostu mi smakuje ;D
wiec sie nie przejmuj i ciesz sie smakiem ;D

Witajcie!

Z tymi alergiami i uczuleniami to dziwna sprawa, naprawde. Moja kolezanka majac pierwsze dziecko silnie alericzne bedac z drugm w ciazy przez ostatnie 1,5 mies byla na diecie takiej jak jej starszy synek. I wiecie co? Ten maluch, ktorego urodzila rok temu tez jest silnym alergikiem.
Sandra wszystko musi byc z umiarem. To najlepsza droga do sukcesu.

Znalazlam pewien link na wrzesniowkach i zabawilam sie w sprawdzanie plci: na 63% bedzie dziewucha ;)
Podaje jesli ktoras chce niech sie zabawi :)
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=1

reklama
Do góry