reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

mam nadzieje , ze z twoja dzidzia jest wszystko w jak najlepszym , no u mnie po swietach to pewnie maly wielkolud bedzie ;D mamusia sie tak obrzarla , tak strasznie obrzarla!!!!! a najlepsze jest to ze mieszam wszystko , nie mogli mi sie nadziwic , ze po marynowanych grzybach mialam ochote na makowca w polewie czekoladowej ;D

reklama
ojej masakra to ja po grzybkach bigos i salatke teraz czekam na placki ziemniaczane ale chyba z ketchupem :laugh: pada snieg strasznie az mi sie nie chce wychodzic nudze sie nie wiem co wymyslac juz caluje was goraco ;)

placki ziemniaczane , ale mi zrobilas smaka , tylko zamiast tego ketchapu to gulasz !!!! ;D wiem co zrobie dzisiaj na obiad ;D u mnie narazie przestalo padac i dobrze bo nie dojechalabym do domku , jeszcze tylko 2 godziny w pracy i sru ;D
jak to ci sie nudzi , musisz lezec po tym duphastonie ??? moze jakas dobra ksiazke , co???

Silunia jaki temat wymyslamy moze cos o nas i rodzince jakies fotowspomnienia :laugh: musze wlozyc zdjecia do skanera i powstawiac zobacze co da sie zrobic heee ;)

Nie musze pierwszy dzien jak bralam to lezalam teraz jak mi sie zasnie to leze a tak to sie krece szkoda ze nie mam zadnej kolezanki w ciazy przy sobie :(zrozumiala by mnie

pati jak najbardziej , ale zdjecia to ja ci bede przesylac na priva a ty je powklejasz , wolalabym nic osobistego na kompie w pracy nie trzymac  ;D

No wlasnie Poznan to daleko od Krakowa ale chetnie sie wybiore poogladam zabytki tylko niech sie ociepli troche bo zamarzniemy ;D Ty chociaz pracujesz masz kontakt z ludzmi a ja :mad: mowie ci zal siedziec samej :(

Przeslij mi na maila patiszak@wp.pl sprobuje cos zrobic ostatnio mialam problem i zdj usg wkleilam nie tam gdzie trzeba ale mam czas to sie pobawie a jakie masz wloski ja czarne niebieslkie oczka uwielbiam solarium :laugh:teraz juz zbladlam :(ale jak sobie pomysle ze pozniej z wozkiem poleze na sloneczku to az mam ochote :D

reklama
Do góry