reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

reklama
Dzien dobry i milego dzionka!!!!!!!!!!

Wskoczylam tylko na chwilke zeby sie z Wami przywitac. Ale pusciutko tutaj. Silunia gdzie jestes??? Dziewczyny moze troszke sie 'rozruszamy'? Wiem, ze pierwsze tygodnie to zmeczenie, ale wykrzesajmy z siebie nieco energii, co?

Caluski

Joas dzisiaj z ta energia to u mnie bedzie ciezko , wogole sie nie moglam dobudzic , w nocy chodze po kilka razy siku ( zaczyna mnie to denerwowac , bo w ciagu dnia sikam normalnie ) i po tym nie moge zasnac dopiero nad ranem i skutek taki ze jestem prawie niepzytomna :p
cholernie mi sie chce spac , nie wiem jak przetrzymam sylwestra bo wieczorem padam bardzo szybko ;)

Silunia u mnie wrecz przeciwnie dziasiaj. Wczoraj bylo koszmarnie. No ale mam duzo dzis do zrobienia (jak zykle). Zmykam. Dzieciaki ogladaja Franklina o swietach a na mnie czeka pranie do powieszenia, kolejne juz wstwilam. Zmykam i pozdrawiam.

dzien dobry mamuski:))

ja dzisiaj postanowilam wybrac sie na zakupy, mam zamiar kupic sobie jakies spodenki, bo moje mimo, ze brzuszka nie widac robia sie coraz coasniejsze.

milego dnia Wam zyzce:)uwazajcie na siebie!

Witaj Marthusia tylko uwazaj na tych zakupach :) no ja tez sie nie mieszcze prawie w spodnie wczoraj przymierzalam swoje jeansy i nie zapne sie w brzuchu masakra a co to bedzie dalej pomyslalm to wzdecia dlatego?jakie wzdecia juz minely przeciez :laugh:czyli brzusiu juz widac a tak na to czekalam :)marza mi sie super rozowe ogrodniczki z kwiatkami cukierkowe ;)

A ja juz sobi kupilam nowa pizame z okazji ciazy.. wiazane w pasie spodnie. A co! Jak szalec to szalec :D. Zawsze oszczedzalam na ciuchach ciazwych, ale nie tym razem! Tym razem to juz widzialam buzke w H&M... Czekam do 13 tc jak Marthusia.

Ja na razie sie mieszczę, w to co mam, ale chyba w styczniu zaczne szukac jakis sklepów z ubraniami ciążowymi, bo nawet nie wiem, gdzie takie są w Rybniku, nigdy sie tyym nie interesowałam, atym bardziej nie wiem czy tam znajdę cos co mi będzie odpowiadać. A nie chcę, żeby pewnego dnia okazało się, że nie mam co ubrac do pracy :laugh:

reklama
K@si@ no niestety wlasnie tak to jest... z dnia na dzien przestajesz sie miescic we wlasne ciuchy. Skoro chodzisz do pracy to juz poszukaj tych sklepow w Rybniku. A swoja droga dlugo chodzilam w normalnych ale o numer wiekszych. Super sie sprawdzilo, bo trudny jest ten czas do poki brzuszek wyraznie sie nie odznaczy

Do góry