reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Dzień dobry i miłego dzionka!!!!!!!!!!

wpadam na chwilke bo mam pracy cale mnostwo.. Samopoczucie jako tako czyli nie moge patrzec na jedzenie. To jakies novum. Maz sie smieje ze to blizniaki bo takich objawow w ciazach poprzednich nie mialam... Jesli by tak bylo, to nasz plan "rozrodczy" bylby zakonczony na maxa  :laugh:.

reklama
joas ty tak na powaznie chcesz miec 4 dzieci??? jezeli tak to gratuluje odwagi ;D
jezeli chodzi o ciuchy to jak najbardziej sie mieszcze ale mam nadzieje ze niedlugo to sie zmieni , juz odwiedzial krakowskie sklepy z odzieza ciazowa i kilka innych oferujacych wieksze rozmiary ;D juz nie moge sie doczekac kiedy pokaze sie wszystkim z brzuszkiem wiekszym i widocznym ;D w nowych ciuchach ;D

no joaś 4 to wyzwanie.masz odwagę dziewczyno. ;D
ja sie obawiam ze z dwójką sobie nie poradzę chociaż córa ma już 13 lat i więcej pomoze to trzeba ją pilnować z nauką itp..

hi hi hi, 4 to marzenie mego meza... A ja zadowole sie trojka chociaz lubie "parzyscie"...

Moi znajomi maj5 i ich nie dogonimy, nawet juz chyba nie mamy zamiaru

Witajcie!
Bylam dzis u gina, serduszko bije ale mam duzy krwiak i musze lezec... Duphaston 4 razy dziennie i nospa forte. Nie pisze duzo bo musze sie polozyc.
Podrawiam i zycze zdrowka....

Witam Sierpniowe Mamusie  :) zajrzałam  z lipcóweczek  ;) ależ ślicznie się sierpnień rozkręca  :) Joaś odpoczywaj ile wlezie -o ile to możliwe przy małym dzieciątku  ::) a właściwie już dwójeczce  :) a krwiak musi zniknąć!zdróweczka i buziaczkiiiii  :)

reklama
Witaj Corsini ja czesto zagladam na wasz watek ;) czasem Marthusie zlapie na chwilke pozdrawiam ;)

Do góry