reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Witam serdecznie

Wielkie gratulacje wszystkim mamusiom

Melduje sie mama sierpniowo-wrzesniowa. Termin mam na koniec sierpnia ale majac juz pewne doswiadczenie obstawiam, ze urodze we wrzesniu. I to wcale nie na poczatku :(. Zaczal sijuz 6 tydzien, ale do lekarza pojde dopiero na poczatku stcznia a bedzie to juz 7 tydzien. Pobolewa mnie brzuszek a najgorzej jest bolem glowy. No ale czasami sa akie uroki ciazy.
W pierwszej ciazy mialam nadcisnienie i teraz kontroluje cisnienie. Tym razem mi nie grozi poki co bo dzis mam 95/67. Ledwo zipie. Gwiazdki przed oczami a maluchy chca sie bawic ::). No tak... uroki macierzynstwa.

reklama
joas kochana uwazaj na siebie , zero dzwigania maluchow itd. swoja droga podziwiam cie , za odwage zwiazana z wychowywaniem trojeczki malych dzieci . moje kochanie tez chce miec trojke , ale ja mysle ze poprzestaniemy na dwojeczce ;)
acha i jeszcze raz moje gratulacje

Marthusia a tobie gratuluje zareczyn ;) ciesze sie , ze wszystko sie uklada

Witam na pokladzie Joasia to fajnie ze jest nas o 1 wiecej :laugh:pozdrowienia dla Siluni i Marthusi oraz wszystkich przyszlych mam ;)

Czesc Pati , cos mijamy sie strasznie na bb , wogole jakos tu cicho , malo mam , rozumiem , ze swieta byla , samej mnie nie bylo :laugh:
jak sie czujesz??? jak dzidzia ??? wiecie co przydal by sie watek taki jak na lipcowkach , zeby cos wiecej o sobie powiedziec , zeby sie lepiej poznac , pomysle nad tym :laugh:

Masz racje cos tak ucichlo ale widzisz sama ze wymysilam pare tematow i cisza moze faktycznie cos wymysl :laugh:

A jak sie czuje?hmmmmmmm chyba dobrze tylko te mdlosci po duphastonie mnie mecza wciaz ogladam brzusio i mysle ze troche juz widac :laugh: dzis mam dziwny nastroj jakies miny robie i furcze na meza :(sama nie wiem za co ;)

Pije wlasnie kawe ale wiesz slonce ;)nie mam wcale ochoty na slodkie tylko kwasne moze chlopiec bedzie :laugh:tesciu by chcial ;)poza humorami i mdlosciami to ok a Ty jak sie czujesz? :laugh:

a ja dzisiaj mam dzien spiacy, w pracy na razie jestem sama , wszyscy gdzies wybyli wiec geby nie ma do kogo otworzyc i ogarnia blogie lenistwo , spac sie chce :)
Patinko bo ja niestety nie w temacie duphaston to dokladnie na co jest , na bole , na krwawienie ???? mam nadzieje , ze skoro go do tej pory nie mialam to juz nie bede musiala

a mnie totalnie tylko na slodkie , to chyba na dziewczynke :laugh: moja polowka sie ucieszy bo od poczatku trajkoce , ze ma przeczucie ze bedzie coreczka ;D i dobrze , baby gorą ;D

reklama
Silunia to lek na podtrzymanie bo w pazdzierniku mialam robiona laparoskopie i boja sie zeby nic sie nie stalo z dzidzia profilaktycznie i chyba prze te bole co mialam na poczatku ale mam nadzieje ze wszystko ok jak widzisz na usg dzidzia jest ma 11,5mm teraz pewnie wiecej  :laugh:przez te swieta

Do góry