reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Hej bylam wczoraj na I usg malenstwa ;)widzialam ta kruszynke ma 11,5mm mysle ze duzo :laugh:wszystko ok tetno bylo ale ze mnie tak brzuch boli zapisal Duphaston dzis taka bylam zmeczona ze lezalam sobie i mam apetyt jak pomysle ile zjem w swieta to az sie boje o wage :laugh: ale co tam pozdrawiam wszystkie brzuchatki jak mam wkleic zdj.usg?????????

reklama
Pati super ze widzialas swoja fasolke , ja musialam niestety przesunac wizyte na po sylwku i dopiero wtedy bede miec nastepne usg , napewno wam napisze jak bylo

Witam Was, co prawda jeszcze nie mam wyznaczonego terminu, ale myślę, że urodzę w sierpniu, więc się do Was zapisuję. U mnie to jakiś 6-7 tydzień, dokładnie trudno powiedzieć, bo mam nieregularne cykle. Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom!

witaj gosik , sprawdzaj terminek i oczywiscie serdecznie witam w sierpniowkach :laugh:
no dziewczynki gdzie cala reszta , czekamy czekamy

Cześć mamy Sierpnia 2006
Juz mi lepiej , naprawdę lepiej. I humor mam lepszy i lepiej się czuję. Ale boję się kichać, bo takie plamki najczęściej mi wychodzą gdy kicham.
Doktor mnie uspokoił. Dał mi tabletusie. NAmiary na szpital, w którym ona pracuje, jej mąż i jej syn. Mam nie denerwować siebie i mojej dzidzi w brzuszku.
Mam być dobrej myśli i przyjść 30.12. oglądnąć swoją mała fasolkę na monitorku. ;D

aniam bardzo sie ciesze , ze juz lepiej i ze z dzidzia jest ok , sluchaj pani doktor i dbaj o siebie , duzo odpoczywaj , moze wez L4 w pracy ;)

Na razie nie muszę. Do końca roku nie chodze do pracy.

Już nie moge się doczekać aby rodzice zobaczyli prezent, który im damy pod choinkę. W życiu nie kupiłam tak tanich prezentów ;D

aniam to zupelnie jak ja :laugh: :laugh: :laugh: my juz zrobilismy kartki typu .....gratulacje w sierpniu zostaniesz moja babcia ..... ;D, kazda jest w czerwonej kopercie a koperty przewiazane czerona wstazeczka i tylko czekaja na wigilie , ale beda miec zdziwione minki ;D
a dziadzius peknie z dumy ;D w wigilie ma urodziny

Rewelacyjny prezent.
My naszych rodziców unikamy, z obawy że się wygadamy. Zasłaniamy się dużą ilością pracy itd. ;D ;D ;D
Ale nie mogę się doczekać aby zobaczyć ich miny.
Ale chcieli? Ciągle suszyli nam głowę? To teraz maja ;D ;D ;D

reklama
Jak ten czas szybko leci ;D Dopiero sie zorientowalam ,ze juz pojawil sie nowy temat Sierpnioweczek :D ;D ;D Bardzo sie ciesze, ze kolejnym szczesliwym sie udalo.A jeszcze niedawno bylam pierwsza lipcoweczka ;D ;D
Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzania nas. moze czasem cos bedziemy mogly podpowiedziec i doradzic :) :-*

Do góry