reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sex Po Poronieniu

zaneta

Początkująca w BB
mam do was dziewczyny pytanie niedawno poronilam (obumarla ciaza)i nie wiem kedy moge zaczac wspolzycie z moim mezem i czy powinnam sie zbezpieczac?

reklama
wydaje mi sie ze to zalezy od tego czy miałas zabig czy nie. ja nie maiłam zabiegu i lekarz powiedział że jak skonczy sie krwawienie to od razu moge :)

no ja wlasnie mialam zabieg i wlasnie sie tak zastanawiam bo minelo 5 dni od niego a mysmy wspolzyli bez zabezpieczenia

no wlasnie na tym zecz polega ze lekarz nic mi nie mowil kiedy moge zaczac a ja wogole nie krwawie

Jak czujesz sie dobrze to myśle ze nie ma problemu. Tylko może lepiej sie zabezpieczcie, przynajmniej pierwszy miesiac. Pozdrawiam. Pa

dziekuje ci wiolu za rade-jutro wizyta u lekarza .mam nadzieje ze wszytko bedzie ok.

reklama
;)miałam zabieg i ginka powiedziała, że nie wolno mi współżyć przez 2 tyg.potem byłam na kontrolnej wizycie i powiedziała, zeby jeszcze z tydzień poczekać, żeby wszystko sie uspokoilo. Teraz dostałam okresu i dopiero po nim cyk :laugh:-cyk :laugh:

Do góry