reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża chwilę po poronieniu..

reklama
Hej dziewczyny. Ja też poroniłam 10 maja po amniopunkcji w 16 tyg ciąży. I teraz ponownie się staramy i sobie obiecałam że to będzie ostatnie staranie w moim życiu. Więcej próbować nie będę. Trzymam kciuki za Was i za siebie 🥹

Hej dziewczyny. Ja też poroniłam 10 maja po amniopunkcji w 16 tyg ciąży. I teraz ponownie się staramy i sobie obiecałam że to będzie ostatnie staranie w moim życiu. Więcej próbować nie będę. Trzymam kciuki za Was i za siebie 🥹
Hejka. Przykro mi, że to też Cię spotkało.
Nie podchodź do tego w ten sposób, nie uda się teraz, to uda się następnym razem. Twój organizm zdecyduje, kiedy będzie gotowy na przyjęcie bobo :)

Ja poroniłam 3 lipca samistne poronienie w szpitalu bo plamiłam zrobili usg i zaraz blok ba lyzeczkowanie jutro będzie 4 tygodnie czekam na wynik histopatologiczny ale chciała bym być w ciąży chodź się boję żeby nie było to samo ciężko mi się pogodzić ze stracą ciąży

reklama
Hej, dodam coś od siebie. Ja poroniłam w kwietniu 2023 roku a 2 czerwca 2023 test ponownie pokazał 2 kreski. Także drugi cykl po poronieniu okazał się owocny 🥰
Ja po pierwszym poronieniu zrobiłam sobie badania pod kątem zespół antyfosfolipidowego (robi się je do 6 tydodnie po poronieniu) . Wydawałam chyba z 250 zl ale na moje szczęście lub nieszczęście jedne przeciwciała wyszły mi podwyzszone więc ginekolog od razu powiedział że tutaj przy kolejnej ciąży wprowadzamy clexane i acard. Urodziłam w 41 tygodniu naturalnie i dziś leży obok mnie 6 miesięczne bobo 🥰
Powodzenia!

Do góry