Ferrel98
Fanka BB :)
Staram się, ale wiadomo, strach jest.. a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza?Myśl pozytywnie będzie dobrze tylko uważaj na siebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staram się, ale wiadomo, strach jest.. a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza?Myśl pozytywnie będzie dobrze tylko uważaj na siebie
Staram się, ale wiadomo, strach jest.. a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza?ja
Strach będzie to wiadome tez się bałam od początku a z drugiej strony się cieszyłamStaram się, ale wiadomo, strach jest.. a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza?
Nie do lekarza idę w środę na kontrolę a koze i wynik będzie histopatologicznyStaram się, ale wiadomo, strach jest.. a jak u Ciebie? Byłaś u lekarza?
Hejka. Przykro mi, że to też Cię spotkało.Hej dziewczyny. Ja też poroniłam 10 maja po amniopunkcji w 16 tyg ciąży. I teraz ponownie się staramy i sobie obiecałam że to będzie ostatnie staranie w moim życiu. Więcej próbować nie będę. Trzymam kciuki za Was i za siebie
Ja poroniłam 3 lipca samistne poronienie w szpitalu bo plamiłam zrobili usg i zaraz blok ba lyzeczkowanie jutro będzie 4 tygodnie czekam na wynik histopatologiczny ale chciała bym być w ciąży chodź się boję żeby nie było to samo ciężko mi się pogodzić ze stracą ciążyHej dziewczyny. Ja też poroniłam 10 maja po amniopunkcji w 16 tyg ciąży. I teraz ponownie się staramy i sobie obiecałam że to będzie ostatnie staranie w moim życiu. Więcej próbować nie będę. Trzymam kciuki za Was i za siebie
Jeśli chodzi o starania to nie będę się poddawać ale donoszenie ciąży...Hejka. Przykro mi, że to też Cię spotkało.
Nie podchodź do tego w ten sposób, nie uda się teraz, to uda się następnym razem. Twój organizm zdecyduje, kiedy będzie gotowy na przyjęcie bobo