reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex analny

Hihi wlasnie przyszlam zobaczyc o czym tu piszecie a tu tak wesolo:):)
Az mis ie humor poprawil:)
co do moich histori przyznams ie ze ja kiedys zapomnialam zdjac folie z tamponu...z tej gornej czesci...ale na szczescie nie mialam dziwnych przygod:)
A ci niektorzy ludzie to naprawde sa idioci...zupelny brak inteligencji...to tak jak kiedys czytalam nagrody Darwina...tragedia co to ludzie nie robia ;D ;D

reklama
No to LILITH to ja pobilam Ciebie bo ja natomiast podczas miesiaczki zagalopowalam sie z facetem i nie wyciaglam tampona a do tego bylam pewna ze on to zrobil i tak dokonalismy "naszego aktu" po calym stwierdzil ze czul sie jak by mial stosunek z dziewica ja mowie mu ze tez czulam sie jak by to byl moj pierwszy raz, a po chwili zauwazylam niteczke.....naszczescie nic sie nie stalo....

Paulina

Eeee, zaden wyczyn. Słyszałam, ze dziewczyny odbywają stosunki w czasie okresu wlaśnie z tamponami w środku. Świadomie. nie przez zapomnienie. Ja to sobie średnio co prawda wyobrażam ale okazuje się, ze dla niektórych to normalka.

Ja sobie tego nie wyobrazam...po pierwsze bym sie bala a po drugie to malo komfortowe:( Jak sie zapomni i niewie to oki ale tak specjalnie to nierozumiem tez...choc kazdy lubi cos innego i trzeba uszanowac:)

Nie,nie to nie bylo tak specialnie w calym podnieceniu i zamotaniu ja bylam pewna ze on go wyciagnal a on ze ja to zrobilam, no ale coz i blondynka sie zdarzy taki wyczyn, sama normalnie bym nie testowala czegos takiego-bo za ciasno :p.

Pozdro-Paulina

PaulinaAnna pisze:
po calym stwierdzil ze czul sie jak by mial stosunek z dziewica

Twój mąż to bardzo doświadczony facet ;) takie rozeznanie ;)

ja uprawiałm sex jak miałam okres i było spoko ( teraz 9 miesięcy luzu :) ) ,a gdybym to robiła z tamponem ty chyba by mi gardłem wyszedł ;)

"Twój mąż to bardzo doświadczony facet ;) takie rozeznanie ;)"

Karolinna, raczej bylo tak ciasniutko nam ze pasowalo jak na ten dziewiczy stosunek-hehe ;D.
Milego wieczoru i do jutra.
Paulina

;D ;D znam ten bol , mnie sie tez zdarzylo zapomniec o tamponie . Byl wspanialy wieczor, poszlismy na imprezke . Wrocilismy do domu w swietnych humorach i jak to bywa sokonczylismy dzien spontanicznym seksikiem ;D. Dopiero kiedy odpoczywalismy przypomnialam sobie o tamponie :o :o, krew mi naplynela do mozgu . Niezle sie wystrachalam , ale maz odwalil calkiem porzadny zabieg ginekologiczny ;) i wyciagnol niesczesny tampon . uffff.

A co do wkladnania sobie przeroznistych rzeczy , smiac mi sie chce , podziwiam takich ludzi i bynajmniej nie dlatego zeby byli dla mnie jakims autorytetem ale przez ich glupote ;D ;D te kaszanki i banany ....hahahha nie moge .
Po necie chodzily foty co ludziska wkladaja sobie , mozna bylo znalesc tam wszystko od zabawek po butelki , doskonale z reszta bylo widac te przedmioty na zdjeciu Rtg ;D ;D
Meza nie ma ide zobaczyc czy jakis dezodorant mi nie spasuje ;) ;D ( zartowalam ;))

reklama
haha :) ja też miałam taką przygodę z zapomnienia... ale mąż się zorientował już na początku że coś mu przeszkadza :) tak oto porywy uczuć i huci potrafią namieszać w głowie... i nie tylko... :)

Do góry