reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

Hihi wlasnie przyszlam zobaczyc o czym tu piszecie a tu tak wesolo:):)
Az mis ie humor poprawil:)
co do moich histori przyznams ie ze ja kiedys zapomnialam zdjac folie z tamponu...z tej gornej czesci...ale na szczescie nie mialam dziwnych przygod:)
A ci niektorzy ludzie to naprawde sa idioci...zupelny brak inteligencji...to tak jak kiedys czytalam nagrody Darwina...tragedia co to ludzie nie robia ;D ;D

reklama
No to LILITH to ja pobilam Ciebie bo ja natomiast podczas miesiaczki zagalopowalam sie z facetem i nie wyciaglam tampona a do tego bylam pewna ze on to zrobil i tak dokonalismy "naszego aktu" po calym stwierdzil ze czul sie jak by mial stosunek z dziewica ja mowie mu ze tez czulam sie jak by to byl moj pierwszy raz, a po chwili zauwazylam niteczke.....naszczescie nic sie nie stalo....

Paulina

Eeee, zaden wyczyn. Słyszałam, ze dziewczyny odbywają stosunki w czasie okresu wlaśnie z tamponami w środku. Świadomie. nie przez zapomnienie. Ja to sobie średnio co prawda wyobrażam ale okazuje się, ze dla niektórych to normalka.

Ja sobie tego nie wyobrazam...po pierwsze bym sie bala a po drugie to malo komfortowe:( Jak sie zapomni i niewie to oki ale tak specjalnie to nierozumiem tez...choc kazdy lubi cos innego i trzeba uszanowac:)

Nie,nie to nie bylo tak specialnie w calym podnieceniu i zamotaniu ja bylam pewna ze on go wyciagnal a on ze ja to zrobilam, no ale coz i blondynka sie zdarzy taki wyczyn, sama normalnie bym nie testowala czegos takiego-bo za ciasno :p.

Pozdro-Paulina

PaulinaAnna pisze:
po calym stwierdzil ze czul sie jak by mial stosunek z dziewica

Twój mąż to bardzo doświadczony facet ;) takie rozeznanie ;)

ja uprawiałm sex jak miałam okres i było spoko ( teraz 9 miesięcy luzu :) ) ,a gdybym to robiła z tamponem ty chyba by mi gardłem wyszedł ;)

"Twój mąż to bardzo doświadczony facet ;) takie rozeznanie ;)"

Karolinna, raczej bylo tak ciasniutko nam ze pasowalo jak na ten dziewiczy stosunek-hehe ;D.
Milego wieczoru i do jutra.
Paulina

;D ;D znam ten bol , mnie sie tez zdarzylo zapomniec o tamponie . Byl wspanialy wieczor, poszlismy na imprezke . Wrocilismy do domu w swietnych humorach i jak to bywa sokonczylismy dzien spontanicznym seksikiem ;D. Dopiero kiedy odpoczywalismy przypomnialam sobie o tamponie :o :o, krew mi naplynela do mozgu . Niezle sie wystrachalam , ale maz odwalil calkiem porzadny zabieg ginekologiczny ;) i wyciagnol niesczesny tampon . uffff.

A co do wkladnania sobie przeroznistych rzeczy , smiac mi sie chce , podziwiam takich ludzi i bynajmniej nie dlatego zeby byli dla mnie jakims autorytetem ale przez ich glupote ;D ;D te kaszanki i banany ....hahahha nie moge .
Po necie chodzily foty co ludziska wkladaja sobie , mozna bylo znalesc tam wszystko od zabawek po butelki , doskonale z reszta bylo widac te przedmioty na zdjeciu Rtg ;D ;D
Meza nie ma ide zobaczyc czy jakis dezodorant mi nie spasuje ;) ;D ( zartowalam ;))

reklama
haha :) ja też miałam taką przygodę z zapomnienia... ale mąż się zorientował już na początku że coś mu przeszkadza :) tak oto porywy uczuć i huci potrafią namieszać w głowie... i nie tylko... :)

Do góry