reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex analny

Tia... w tv mówili, że pogotowie wezwało saperów z prośba o pomoc... natomiast ubawił mnie przypadek kiedy facet pośliznął sie w wannie i usiadł na komórkę, potem mówił, że jego pies ją tam zostawił ponad to komórka miała włączony wibrafon a podczas  usuwania jej z odbytu ktoś do niego 3 razy dzwonił  ;D oczyma wyobraźni widzę "halooo? mam cię w du_ie!!!"  Miałam kolegę, który był sanitariuszem w pogotowiu... nawet nie macie pojęcia co se ludziska w tyłki, pochwy i na ptaki zakłądają  ;D ;D ;D
BDW... kinia.p ty się tak drożdżówkami nie opychaj bo gruba będziesz ;) :p

reklama
co do rzeczy znalezionych w pochwie to też słyszałam dużo różnych historii,i to się zdarza często,nio ludzie mają fantazję ;D

ciekawe jaki to był model komórki,bo jak jakiś starszy typ to pewnie była dosyć spora ;D teraz robią takie malutkie że pewnie facet miałby zero przyjemności :D :D :D

jakie tam zero przyjemnosci.. w koncu dla niektorych 26 to rzecz niewyobrazalna, wiec chyba mniejsze rozmiary tez moga byc satysfakcjonujace.

telefonow oczywscie.

Agawa, a co sobie wkładają z ciekawszych rzeczy ? Chyba, że to kolejna z "urban legends" z rodzaju tych jak to pogotowie do dziewczęcia "szczepionego" z pieskiem wzywali (za każdym razem te same okoliczności i dramaturgia tylko inne miasta). No dobra, opowiem wam, nie jest bardzo obsceniczna: więc dziewcze zabawiało się w niecny sposób i jak to bywa nastąpiło nieszczęsne zakleszczenie. Rodzice ja tak znaleźli (arrgh !) ale nie potrafili pomóc, więc jedyny ratunek - pogotowie. Lekarz wkracza do pokoju a tu wilczur się agresywnie zachowuje, więc krzyczy do taty nieszczęsnej: "Panie, trzymaj pan zięcia, bo podejść nie mogę !"  :p ::)

hih- kiedys facet wpuscil sobie do odbytu chomika- mial problem, bo chomik nie chcial wyjsc, tylko wbil sie glebiej w jelita- zostalo tylko pogotowie. Historia prawdziwa.

wszoku8zf.gif
wszoku8zf.gif
wszoku8zf.gif
:D

Oj, to musiało boleć... sic!
kinia.p,
Faceci na ptaka potrafią założyć nakrętki od śrób, obrączki a nawet łożyska :laugh: Jeżeli chodzi o panie to najczęściej wkładają sobie (i tu was zaskoczę!) parówki... hehehe... serio... Mnie się raz zdarzyło włożyć tampona bez odsupłania sznureczka... na szczęście udało mi się go usunąć (po mękach :-[ ) bez pomocy lekarza ale od tej pory zaprzestałam używania tamponów... mam uraz ;D

reklama
Do góry