reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Schemat żywienia 5,5 miesięcznego niemowlaka

lolkak no u nas chyab jakos ten problem dziewczyny rozwiazaly konsekwencja.konsekwentnie podtykaly butle i dzieci zalapaly w koncu.tylko ze tez np u mnie lepiej to szlo w polaczeniu z ograniczeniem cyca.no ogolnie zasada jest taka ze probowac do skutku.za koryms razem malec zalapie :-) u nas tez sie krztusil maly jak mial smoczek o za duzym przeplywie-np "1" w avencie jest w 1 miesiacu zycia a maly pil z niej chyba w 5 miesiacu jeszcze.pytalam lekarki i powiedziala zeby sie nie przejmowac i jak dziecko woli wolniejszy przeplyw to tak dawac.wiec nie patrzylam na info od producenta tylko obserwowalalm malego i intuicyjnie dawalam te smoczki.w sumie dopiero teraz mi pije z szybkiego smoczka-4.zgodnie z rozpiska.
a z innej beczki to obejrzalam foti waszej Mai.sliczna jest i fajna macie rodzinke :tak: :-) ale powiedz mi czy zawsze kladziecie mate na lozku?bo ja tak robilam i maly byl potem do tylu ze wszystkim-obroty,czolganie,siadanie (do tej pory nie siada bez podparcia).ale byl chory na zapalenie oskrzeli i sie balam i chyba niechcacy mu zaszkodzilam.podloga jest najlepsza dla dziecka.

reklama
Louise na razie nasz próby picia z czegoś innego niż cyc spełzły na niczym ;-)

dziękujemy za komplementy. MAJA też nie siada sama, podciąga tylko głowę do tułowia. Od czasu do czasu ma na łóżku,teraz przeważnie leży na podłodze;-) On to mały leń przewraca się na boli tylko przy ranny przewijaniu ;-) Jak chcę ja przewrócic to się zapiera ;-)

Do góry