reklama
Agulka my mamy do 36 kg i siedzisko mu sie rusza
Wiecie co aż wstyd sie przyznać ale napisałam mega gafę Po tym jak my wybieraliśmy fotelik i oglądaliśmy różne wersje i czy do 36 kg czy do 18 kg wszystko mi sie pokręciło. Dlatego napisałam, że mamy fotelik do 36 z ruchomym siedziskiem a to nie prawda . I wiecie co wczoraj leciałam specjalnie do samochodu sprawdzać jaki on jest bo nie dawało mi to spokoju.No i jest do 18 kg.
izabela352
Fanka BB :)
gagulec- tos mnie zmartwila :-( wlasnie wczoraj mowilam mojemu M, ze koniecznie musimy kupic fotelik, ktory ma rozkladane oparcie... tak sie ucieszylam, ze takie wogole sa
monia_l
Wrześniowe mamy'07
My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.
A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Jeśli chodzi o fotelik to my kupiliśmy ten do 25kg,on jest ruchomy,a jak z niego wyrośnie to kupimy już takie siedzisko. Taki mam przynajmniej plan. Na pewno do zrealizowania,bo kuzynka 3-letnią córkę właśnie przesadziła.My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.
A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi
Nuśka my mamy Yorczke i Kuba ją uwielbia :-) jak ją dorwie to wszystko idzie w ruch ogon, uszy, sierść a ona normalnie złoty pies ani nie drgnie!!!! Co prawda już ją pare razy tak pociągnoł, że biedna piszczała jak nie wiem, ale tak to jestem w 99,9% pewna, że nic mu nie zrobi. Nie myślcie dziewczyny, że ja mu na to pozwalam :-) naturalnie jak jestem obok to zaraz ją ratuje z jego rącze, ale jak np wyjde do kuchni lub wc to Fifi liże go a on ją obłapuje. Najfajniesze jest to jak Fifi go liże to Kuba śmieje się aż miło no później po takiej zabawie mamy gruntone mycie buzi i rączek, ale frajde maja.
reklama