reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Właśnie przez siedzisko kupilismy do 18kg :-) bo te co oglądaliśmy do 36 były nieruchome no niby Kuba już sam siedzi i sam siada to mógłby w takim jeżdzić, ale wg mnie ma za młody kręgosłup na taki fotelik

reklama
Agulka my mamy do 36 kg i siedzisko mu sie rusza:sorry2:

Wiecie co aż wstyd sie przyznać ale napisałam mega gafę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Po tym jak my wybieraliśmy fotelik i oglądaliśmy różne wersje i czy do 36 kg czy do 18 kg wszystko mi sie pokręciło. Dlatego napisałam, że mamy fotelik do 36 z ruchomym siedziskiem a to nie prawda:no: . I wiecie co wczoraj leciałam specjalnie do samochodu sprawdzać jaki on jest bo nie dawało mi to spokoju.No i jest do 18 kg.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

gagulec- tos mnie zmartwila :-( wlasnie wczoraj mowilam mojemu M, ze koniecznie musimy kupic fotelik, ktory ma rozkladane oparcie... tak sie ucieszylam, ze takie wogole sa

My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.

A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę:zawstydzona/y: za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi:baffled::rofl2::-D:-D:-D

My ten do 36kg chcemy kupić dla córki(3latka) ale od brata córeczka ma taki do 36kg chyba od 9 miesiąca bo prędzej mieli nasze nosidelko a jak się Mati urodzil to musieli se kupić nowy no i kupili ten do 36kg i są bardzo zadowoleni.
Jeśli chodzi o fotelik to my kupiliśmy ten do 25kg,on jest ruchomy,a jak z niego wyrośnie to kupimy już takie siedzisko. Taki mam przynajmniej plan. Na pewno do zrealizowania,bo kuzynka 3-letnią córkę właśnie przesadziła.

A my kupiliśmy dzisiaj Igorkowi Pieska uczniaczka z Fisher Price i jak narazie to ja miałam z niego największą radochę:zawstydzona/y: za to Igor chciał mu odgryźć nosek ale jak się starał biedaczek a jak nie szło to wytargał misia za uszy a jaki był zdziwiony że miś do niego mówi:baffled::rofl2::-D:-D:-D

Nuśka my mamy Yorczke i Kuba ją uwielbia :-) jak ją dorwie to wszystko idzie w ruch ogon, uszy, sierść a ona normalnie złoty pies ani nie drgnie!!!! Co prawda już ją pare razy tak pociągnoł, że biedna piszczała jak nie wiem, ale tak to jestem w 99,9% pewna, że nic mu nie zrobi. Nie myślcie dziewczyny, że ja mu na to pozwalam :-) naturalnie jak jestem obok to zaraz ją ratuje z jego rącze, ale jak np wyjde do kuchni lub wc to Fifi liże go a on ją obłapuje. Najfajniesze jest to jak Fifi go liże to Kuba śmieje się aż miło :laugh2: no później po takiej zabawie mamy gruntone mycie buzi i rączek, ale frajde maja.

justyna a tej Twojej kuzynki dzieciaczek ma już powyżej 25kg albo 150cm wzrostu??????????? Bo wtedy można się dopiero przesiąśc na siedzisko.

reklama
Do góry