reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

Wlasnie 1 i 4 podobaja mi sie najbardziej, 3 tez jest fajna. A Twoja 1 wydaje mi sie za cienka, a ta 2 jakby za duza,bo jak zmierzylam mlodego kurtke z zeszlego roku ktora jest dobra to wyszlo mi 35-40 pod pachami

reklama
Justyna ja kupiłam w zeszłym roku młodemu na koniec zimy na wyprzedaży w 5-10-15 rozmiar 104 i jest mu teraz ok ale rozmiar rozmiarowi nie jest równy bo inne rzeczy nosi na rozmiar 98 i w sumie się cieszę że zrobiłam taki zakup bo kurteczka w ten czas była przeceniona ze 114 zł na 49,90 zł
Co do Twoich propozycji 1 i 4 jest super

Justyna ja kupiłam w zeszłym roku młodemu na koniec zimy na wyprzedaży w 5-10-15 rozmiar 104 i jest mu teraz ok ale rozmiar rozmiarowi nie jest równy bo inne rzeczy nosi na rozmiar 98 i w sumie się cieszę że zrobiłam taki zakup bo kurteczka w ten czas była przeceniona ze 114 zł na 49,90 zł
Co do Twoich propozycji 1 i 4 jest super

No i pewnie nikogo to niezaskoczy ale znów się zgadzam z Nuśką:-D a co do kurtek to nie wiem czy ptrzyłyście na nowe firmówki, które w przyszłym roku z pewnością pchniecie na allegro;-) ale mnie cany w sklepach pozytywnie zaskoczyły:-)

Widzę że wszystkie zgodnie za 1 i 4:-D:-D:-D

Aneta
po ile tak są te nowe firmówki bo ostatnio dawno nie byłam i nie wiem po ile tak są..........

Ostatnia edycja:
Monia w H&M widziałam fajne zimówki za 80zł, w C&A były w granicach 70zł a w reserved po 100zł więc moim zdaniem nie tak najgorzej;-)

reklama
Do góry