reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama

Ale widzisz, Kasiu, obawiam się, że to podróby, w sumie nie przeszkadza mi to, ale poczytałam komentarze i wiele osób skarży się, że to szmaty :eek:

Kochana nefruta to jeden z moich stałych dostawców:-) solidna firma i rzeczy naprawdę dobre gatunkowo ja już od niej niezliczoną ilość rzeczy kupiłam i nigdy nie narzekałam:no: poza tym pani Basia fajna kobitka i zawsze idzie się dogadać nawet gdy pomylisz rozmiar:-)

Super:-)

Monia rzeczy dla Oli świetne!!!!!

Ja również zastanawiam się nad takim dresem dla Kuby, ale w kolorze szarym bo w niebieskim i granatowym to ma.

Asiu śliczny ten rowerek:tak:a znasz już płec dzidzi w brzusiu? bo jeśli by był chłopczyk to nie lepiej by było pomyślec o jakimś uniwersalnym kolorze dla chłopca i dziewczynki żeby drugie dziecko mogło później z tego rowerka korzystac?:sorry2:

reklama
Justyna u nas rowerki takie zwyczajne bez koszyczka itp w markecie kosztuja 350zl taki jaki mi sie podoba ponad 500 wiec taniej jest na allegro.... i na allegro znajde za 180 ale ten mi sie tak baaaardzo podoba :)
Monia niezależnie co siedzi w brzuszku chce żeby Jula miała taki "dziewczęcy"...

Kasiu postepów brak:/ ale z drugiej strony mało teraz jesteśmy w domu a na dworze mała biega z pampkiem....

Do góry