reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama

Ale widzisz, Kasiu, obawiam się, że to podróby, w sumie nie przeszkadza mi to, ale poczytałam komentarze i wiele osób skarży się, że to szmaty :eek:

Kochana nefruta to jeden z moich stałych dostawców:-) solidna firma i rzeczy naprawdę dobre gatunkowo ja już od niej niezliczoną ilość rzeczy kupiłam i nigdy nie narzekałam:no: poza tym pani Basia fajna kobitka i zawsze idzie się dogadać nawet gdy pomylisz rozmiar:-)

Super:-)

Monia rzeczy dla Oli świetne!!!!!

Ja również zastanawiam się nad takim dresem dla Kuby, ale w kolorze szarym bo w niebieskim i granatowym to ma.

Asiu śliczny ten rowerek:tak:a znasz już płec dzidzi w brzusiu? bo jeśli by był chłopczyk to nie lepiej by było pomyślec o jakimś uniwersalnym kolorze dla chłopca i dziewczynki żeby drugie dziecko mogło później z tego rowerka korzystac?:sorry2:

reklama
Justyna u nas rowerki takie zwyczajne bez koszyczka itp w markecie kosztuja 350zl taki jaki mi sie podoba ponad 500 wiec taniej jest na allegro.... i na allegro znajde za 180 ale ten mi sie tak baaaardzo podoba :)
Monia niezależnie co siedzi w brzuszku chce żeby Jula miała taki "dziewczęcy"...

Kasiu postepów brak:/ ale z drugiej strony mało teraz jesteśmy w domu a na dworze mała biega z pampkiem....

Do góry