reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie imiona

reklama
U mnie też będzie Tosia, jak widać nie takie bardzo rzadkie imię, bo kilka Mam wpadło na taki sam pomysł :)

Ostatnia edycja:
U mnie jest Kacper i Cyprian. I o ile Kacprów już zrobiło się dużo, to Cyprian ciągle jest imieniem rzadko spotykanym. :)

Mój syn nazywa się Gabriel, więc niespecjalnie egzotycznie, ale córka mojej znajomej nazywa się Liwia. W jej planach jest jeszcze Celestyn :)

Syn znajomych ma na imię KASJAN. Osobiście bawi mnie ratownik z DDTVN, Ariel Szczotok. Rodzice powinni dobrać imię do nazwiska, szczególnie chłopcom, którzy raczej go nie zmieniają po ślubie.

Oryginalne imiona nadane w Polsce

dla dziewczynek:
1. Sindi
2. Safira
3. Paloma
4. Nawojka
5. Mrówka

6
. Mercedes

7. Lotta
8. Leja
9. Kiara
10. Jeżyna
dla chłopców:

1. Żyraf
2. Ziemomysł
3. Wolfgang
4. Toro
5. Torkill

6
. Thorgal

7. Sylas
8. Tito
9. Symeon
10. Rodion

A moja córcia będzie miała na imię Elenka :) Coś pomiędzy Helena a Leną i nie oklepane :) Myśleliśmy też o Antoninie ale jednak za dużo ostatnio tych Antosiów i Antoś także stanęło na Elence.

Ostatnia edycja:
My córeczkę nazwalismy Liliana a teraz czekamy na Amadeusza rodzina kręciła nosem przy wyborach i ciagle slyszeliśmy "że jak?" ale nam się podobaja i to najważniejsze :))

reklama
Do góry