reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie imiona

A my tym razem myślimy o Teodorze, Ambrożym, Zbyszku, Hipolicie...
Gdyby jednak dziewucha była to Lukrecja.

Ostatnia edycja:
reklama
Co do Bronka to moj tata mial tak na imie:))))) Moj syn ma na imie Michal a corka Nadia.Teraz czekamy ja bym chciala druga corke Nastię a jak bedzie chlopak to nie wiem Natan,Tobiasz,Jeremi.....???

Ja planuje dać córce na imię Bianka, ale co komuś o tym mówię to słyszę "Bianka-pianka" :) Wydaje mi się, że to imię pasuje do mojego krótkiego i śmiesznego nazwiska :)

Ja planuje dać córce na imię Bianka, ale co komuś o tym mówię to słyszę "Bianka-pianka" :) Wydaje mi się, że to imię pasuje do mojego krótkiego i śmiesznego nazwiska :)
skoro nazwisko jest śmieszne to może lepiej będzie brzmiało NORMALNE imię w stylu nieśmiertelnej Anny czy Marii. Wystarczy, że dzieciaki będą się śmiały z nazwiska - Bianka - pianka to będzie gwóźdż do trumny.
Tak samo jestem przeciwna dawaniu imion bohaterów seriali - za 5-10-15 lat nikt o serialu nie będzie pamiętał a dziecko będzie miało przerąbane do końca życia.

Chyba to wina ciążowych hormonów ale jak zobaczyłam dzisiaj małą na USG 4D to Bianka odeszła w zapomnienie na część Antoniny :) Zobaczyłam małą i od razu wiedziałam, że będzie Antonia (Tosia). :-D

Chyba to wina ciążowych hormonów ale jak zobaczyłam dzisiaj małą na USG 4D to Bianka odeszła w zapomnienie na część Antoniny :) Zobaczyłam małą i od razu wiedziałam, że będzie Antonia (Tosia). :-D
ch
cesz powiedziec ze na usg zobaczylas, że nosisz w brzuchu mała tosię, a nie biankę :D:D

Moj starszy syn nazywa sie Ignacy,malu Iguś Ignaś... A w brzuszku mieszka jeszcze Wojciechnie wiem czy takie nietypowe ale napewno rzadko spotykane...

reklama
Do góry