Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pozwól , że powiem swoje zdanie myślę , że imiona Ida i Mieszko są fajne . ale nigdy nie słyszałam o Korduli i Samborze więc wydają mi się dosyć oryginale. ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia i obsłuchania się .
daj znać koniecznie jakiego dokonałaś ostatecznego wyboru
U mojego męża na studiach logikę wykładała Kordula, moim zdaniem całkiem przyjemne imię
ja mam Zuzie i planuje Franka, Antosia lub Marysie. lubię stare imiona, mają w sobie coś akiego ciepłego, rodzinnego. Nie podoba mi się natomiast bardzo wszelkie imiona angielskie lub (zwłaszcza) amerykański. wszelkie Briany, Roksany to śmiech na sali. mysle że dziecku tym się jakąś krzywdę robi.
A my z moim chlopakiem jednogłośnie daliśmy imie naszej Córce Amelia