Lencja
:)
Zawsze podobało mi się imię Kornelia i będziemy mieli córeczkę Kornelcięjej kochane jestescie
musze sie na cos zdecydowac choc czasu mam sporo heh, ale imiona dajecie orginalne co mi sie podoba
kornelia albo kornel ladnie brzmi ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze podobało mi się imię Kornelia i będziemy mieli córeczkę Kornelcięjej kochane jestescie
musze sie na cos zdecydowac choc czasu mam sporo heh, ale imiona dajecie orginalne co mi sie podoba
kornelia albo kornel ladnie brzmi ;-)
Jakie odczucia macie, gdy słyszycie imię SEWERYN?
B. mi się podoba, ale tatuś woli Adama.
Jakie odczucia macie, gdy słyszycie imię SEWERYN?
B. mi się podoba, ale tatuś woli Adama.
Przepraszam ale bylam kilka razy i nikt nieodpowiedzial na moj post i stwierdzilam, ze chyba niewarto juz zagladac bo zagubil sie daleeeko w tyle, az do dzisiaj. Melody to zenskie imieMonikasia: Melody to jest imię męskie, czy żeńskie?