reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

w moim kalendarzu dziś imieniny MAMERTA:happy: tez pierwsze słyszę!

LUDGARDA DLA MNIE TAKIE BARDZO SZTYWNE I "CHŁODNE" IMIĘ!

Maura szczerze to nie słyszałam ale ma swój urok:tak:!!ciekawe i takie wpadające w ucho!VINCENT(czy WINCENTY:rofl2:)tez troszke zapomniane!!a ładne!!

reklama
Witam wszystkie Mamy i maluchow o nietypowych imionach :-)
Jestem mama Abrahama, ktory bedac w brzuchu nazywal sie Suzana Isabel (podoba mi sie tez Lilly, Sophie, Melanie i Valentine), ale okazalo sie, ze chlopczyk, a Suza to chyba nie najlepsze imie dla mezczyzny :-D
Bardzo chcielibysmy jeszcze jedno dzieciatko i jesli bedzie to dziewczynka to jedno z powyzszych, ze wskazaniem na Suzana Isabel, a jesli chlopczyk to Napoleon albo Noe (bardzo lubie silne imiona dla chlopcow)

Ostatnia edycja:
Osobiście nie lubię "wymyslanych" oryginalnych imion dlatego swojemu dziecku żadnego z powyśzych w tym temacie nie dam :-) Ale osobiście znam kilka osób o oryginalnych imionmach, np Eunika, Światowid, Jolita, Jowita, Erwina, Joachim, Malina i Ariel :-)

Mam córeczkę - Roksanę, zdrabniam Roxi lub Roksanka. Imie jest swietne, dziecko jest rozpoznawalne i zapamiętywane, zwlaszcza ze mamy bardzo popularne nazwisko :)

Co myslicie o imieniu Jarema????

Jarema? ja wiem...dosyc dziwne:sorry2: Swojej corki bym tak nie nazwala.
Jeremi(dzeremi) albo Jamelia(dzamelia) sa takie dosyc,dosyc...ale tez bym tak dziecka nie nazwala :-D Oj,sa rozne gusta po prostu.
Ostatnio znajoma urodzila synka i dala mu na imie ...Stiven :no: pierwszego ma Kevina...

Jolka, ale Jarema to imię męskie:tak:

Jarema, Jeremiasz lub Jaremi to wg mnie fantastyczne imię. mam kilku kolegów którzy je noszą i to świetni faceci, o tym ze tak sie składa że wszyscy przystojni nie wspomnę:-D

reklama
Jarema? ja wiem...dosyc dziwne:sorry2: Swojej corki bym tak nie nazwala.
Jeremi(dzeremi) albo Jamelia(dzamelia) sa takie dosyc,dosyc...ale tez bym tak dziecka nie nazwala :-D Oj,sa rozne gusta po prostu.
Ostatnio znajoma urodzila synka i dala mu na imie ...Stiven :no: pierwszego ma Kevina...

Jerema to dla chłopca, imie swietne, bardzo mi sie podoba, zadne tam "hamerykanskie" wiec Jerema a nie zaden dzerema
Jeremi bardziej znany i tez bardzo mi sie podoba
Motylicaja bardzo ładny wybor

Stiven i Kevin bez komentarza

Do góry