reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

w moim kalendarzu dziś imieniny MAMERTA:happy: tez pierwsze słyszę!

LUDGARDA DLA MNIE TAKIE BARDZO SZTYWNE I "CHŁODNE" IMIĘ!

Maura szczerze to nie słyszałam ale ma swój urok:tak:!!ciekawe i takie wpadające w ucho!VINCENT(czy WINCENTY:rofl2:)tez troszke zapomniane!!a ładne!!

reklama
Witam wszystkie Mamy i maluchow o nietypowych imionach :-)
Jestem mama Abrahama, ktory bedac w brzuchu nazywal sie Suzana Isabel (podoba mi sie tez Lilly, Sophie, Melanie i Valentine), ale okazalo sie, ze chlopczyk, a Suza to chyba nie najlepsze imie dla mezczyzny :-D
Bardzo chcielibysmy jeszcze jedno dzieciatko i jesli bedzie to dziewczynka to jedno z powyzszych, ze wskazaniem na Suzana Isabel, a jesli chlopczyk to Napoleon albo Noe (bardzo lubie silne imiona dla chlopcow)

Ostatnia edycja:
Osobiście nie lubię "wymyslanych" oryginalnych imion dlatego swojemu dziecku żadnego z powyśzych w tym temacie nie dam :-) Ale osobiście znam kilka osób o oryginalnych imionmach, np Eunika, Światowid, Jolita, Jowita, Erwina, Joachim, Malina i Ariel :-)

Mam córeczkę - Roksanę, zdrabniam Roxi lub Roksanka. Imie jest swietne, dziecko jest rozpoznawalne i zapamiętywane, zwlaszcza ze mamy bardzo popularne nazwisko :)

Co myslicie o imieniu Jarema????

Jarema? ja wiem...dosyc dziwne:sorry2: Swojej corki bym tak nie nazwala.
Jeremi(dzeremi) albo Jamelia(dzamelia) sa takie dosyc,dosyc...ale tez bym tak dziecka nie nazwala :-D Oj,sa rozne gusta po prostu.
Ostatnio znajoma urodzila synka i dala mu na imie ...Stiven :no: pierwszego ma Kevina...

Jolka, ale Jarema to imię męskie:tak:

Jarema, Jeremiasz lub Jaremi to wg mnie fantastyczne imię. mam kilku kolegów którzy je noszą i to świetni faceci, o tym ze tak sie składa że wszyscy przystojni nie wspomnę:-D

reklama
Jarema? ja wiem...dosyc dziwne:sorry2: Swojej corki bym tak nie nazwala.
Jeremi(dzeremi) albo Jamelia(dzamelia) sa takie dosyc,dosyc...ale tez bym tak dziecka nie nazwala :-D Oj,sa rozne gusta po prostu.
Ostatnio znajoma urodzila synka i dala mu na imie ...Stiven :no: pierwszego ma Kevina...

Jerema to dla chłopca, imie swietne, bardzo mi sie podoba, zadne tam "hamerykanskie" wiec Jerema a nie zaden dzerema
Jeremi bardziej znany i tez bardzo mi sie podoba
Motylicaja bardzo ładny wybor

Stiven i Kevin bez komentarza

Do góry