Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie spotkałam się osobiście, ale do zaakceptowania jak dla mnieA może Salomea Salcia
Ciekawe czy ktoś miał styczność z osobą o takim imieniu
Moja mamusia ma takie o to imięNie spotkałam się osobiście, ale do zaakceptowania jak dla mnie
Moja prababcia tak miała na imięA może Salomea Salcia
Ciekawe czy ktoś miał styczność z osobą o takim imieniu
To jest jeden z moich faworytówZastanawialiśmy się czy nie dać imienia Leon po pradziadku, ale ostatecznie nie przeszło
Ja mam córkę o imieniu Ludmiła, wszyscy na nią mówią Lusia. Ale jak mówiłam, że tak chcę dać jej na imię to często wszyscy nosem kręcili ale ja miałam to gdzieś.O, jeszcze mój syn miał w zerówce dziewczynkę Amandę bardzo mi się też podoba Ludmiła. Ciekawym imieniem jest jeszcze Tobiasz. Kiedyś miałam zajęcia z małym Tymkiem, ale już nie pamiętam czy miał na imię Tymoteusz czy Tymon... A na zajęciach w domu kultury był Dorian. Do szkoły chodziłam z Gizelą. Znam Bognę i dwie Bogumiły (to różne imiona). Moja prababcia miała na imię Bolesława, zdrobniale Bola. Także duuuużo jest ciekawych imion