reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
fajne te wasze imionka...nie wiedziałam że tyle różnych jest...

przeczytałam cały wątek ufff durzo tego było :tak:
ja też mam kilka propozycji : stefania (stefi, stefcia, stenia) klara, mirella, emma

Najbardziej podoba mi sie dla dziewczynki LILIANA i MELISA a dla chłopca LEONARD i NIKODEM

Ostatnia edycja:
Ja ostatnio w pracy na pytanie o imie powiedziałam, że najprawdopodobniej KOSMA - i zostałam zrównana z ziemią :-(, że życie dziecku zmarnuje, że jakie obrzydliwe (dosłownie) i skąd ja je wytrzasnęłam :-( i zaczęłam się zastanawiać - bo jak mi teraz ktos tak mówi to ok - tylko ja to słyszę ale zastanawiam się jak spotkam jakiegos idiote, który mi tak to imie przy dziecku oceni - nie chcę Synka imieniem skrzywdzić. I sama już nie wiem - mi się to imie podoba od zawsze - i się zastanawiam czy ono naprawdę tak okrutnie brzmi - a tylko ja sie do niego przyzwyczaiłam - czy poprostu trafiam na "subtelnych" oceniaczy :baffled::confused:

KOSMA:happy: bardzo ładne imię!!!faktycznie takie subtelne!!!absolutnie nie patrz na innych!!!Twoje dzieciątko i Twój wybór!!więc nie sugeruj się głosem innych-wszystkim przecież nie dogodzisz!!:-):-):-)

Kosma bardzo mi sie podoba, zdrobniale Kosmatek :-D. Jezeli czujesz ze to jest odpowiednie imie dla Twojego dziecka to tak jest. Ja ciagle stykam sie z komentarzami z powodu imienia Witusia, jak bylam w ciazy "uwielbialam" sluchac, ze imie za krotkie, zebym dodala te kilka liter -old, -omir, -osław do naszego Wita. Teraz tez czasem to slyszymy, stwierdzamy ze nam sie podoba i tyle.

hej,chcialabym sie dolaczyc uwielbiam rozmowy na temat imion....Sama mam na imie romka co dla wielu ludzi brzmi dziwnie hehe,uwazam,ze Kosma to piekne imie...sama dlas mi teraz do myslenia...ja dla chlopczyka mam juz wybrane-Natan a dla dziewczynki podoba mi sie Pola lub Ayla

reklama
Do góry