reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
no moja corka ma na imie Sonia Mercedes to drugie to maz wymyslil jako ze kocha Mercedesy teraz ma byc synek i jemu chce dac Leon na pierwsze ale chyba bedzie wojna bo ja chce Jan

ja mam synka Kasper, troche inaczej, a coreczka bedzie miala na imie Maja chociaz jak troche tu poczytalam to jest jeszcze pare innych imion ktore mi sie podobaja i moze zmienie zdanie, ale Majka to takie slodkie czy nie?

KasperiMaja Nasi przyjaciele maja Majeczke, nie dosc, ze imie slodkie to dziewczyna jest przeurocza i przeslodziutka:tak::-)

Estera - rzeczywiście oryginalne i rzadko spotykane imie:tak: a jak sie zdrabnia?

Tatus mojej kolezanki, zagorzaly wielbiciel sportu, chcial nazwac swoja coreczke Olimpiada;-), ale zona mu to szybko z glowy wybila:-D

Moja coreczka ma na imie Narin, ale to ze wzgledu na to, ze mieszkamy w Anglii a moj maz nie jest Polakiem. poczatkowo mialam obiekcje, ale teraz uwazam, ze jest oryginalnei, ze bardzo do niej pasuje...

Larka corka mojego chrzestnego ma Malina na imie :)

moja prababcia miala petronela (ale na tamte czasy to chyba nie jakies specjalne dziwne..nie wiem ;) )
moja corka ma na imie Łucja, jak narazie nie spotkalam dziecka o tym imieniu, w rodzinie zreszta wszyscy mi gadali ze "co to za imie" tyle ladnych jest..kasia..asia...ola...julia...hania...magda...gosia...a ja wymyslam jakies nie wiadomo co...no i podstawowym problemem dla nich bylo jak to zdrobnic - na co odpowiadalam ze nie widze potrzeby zeby imie zaraz zdrabniac - ale mowie do niej Luśka ;)....coz mi sie podoba (zawsze mi sie podobalo to imie) i nie uwazam zebym skrzywdzila ja tym imieniem... :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry