Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli chodzi o oryginalne imiona to mam kolegę, który nazywa się Krzesimir (zdrobniale Krzesi )
Fajne imię, ale dziecka bym tak nie nazwała. Mąż ma na razie typy Sylwester dla synka i Jagoda dla córeczki. Na razie najlepsze z jego propozycji, poprzednie były dla chłopca Bronisław lub Władysław, a dla córki Agata lub Edyta.
Ja bym chciała córeczce dać imię jakieś ładnie brzmiące, w tym wątku znalazłam kilka takich: Aurelia, Liliana, Jaśmina chodzi mi też po głowie Łucja. Co myślicie, jakie z tych imion najładniejsze?
Swoją córeczkę chciałabym nazwać Stanisława albo Franciszka, jeżeli zaś miałby być chłopiec to Teofil, Stanisław lub Kajetan :-)
Jeśli chodzi o oryginalne imiona to mam kolegę, który nazywa się Krzesimir (zdrobniale Krzesi )
Fajne imię, ale dziecka bym tak nie nazwała. Mąż ma na razie typy Sylwester dla synka i Jagoda dla córeczki. Na razie najlepsze z jego propozycji, poprzednie były dla chłopca Bronisław lub Władysław, a dla córki Agata lub Edyta.
Ja bym chciała córeczce dać imię jakieś ładnie brzmiące, w tym wątku znalazłam kilka takich: Aurelia, Liliana, Jaśmina chodzi mi też po głowie Łucja. Co myślicie, jakie z tych imion najładniejsze?