jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ewunia hehe a ty po roku milas juz druga dzidzie??.... prawie rowno po roku ... faaajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewunia hehe a ty po roku milas juz druga dzidzie??.... prawie rowno po roku ... faaajnie
Sara moja siostra :-)dla dziewczynki : Sara, Kornelia, Ofelia.
dla chłopca : Florian, Julian.
:-)
hehe ale fajnie, gdyby mala urodzila sie o 8 dni wczesniej to by razem mialy urodzinki, ty to masz cela ...Tak, różnica pomiędzy dziewczynkami to rok i 8 dni ;-) też się cieszę, ze tak wyszło, chociaż nie wykluczam kolejnego dziecka w przyszłości ;-)
hehe ale fajnie, gdyby mala urodzila sie o 8 dni wczesniej to by razem mialy urodzinki, ty to masz cela ...
dla dziewczynki : Sara, Kornelia, Ofelia.
dla chłopca : Florian, Julian.
:-)
dla dziewczynki : Sara, Kornelia, Ofelia.
dla chłopca : Florian, Julian.:-)
Sara moja siostra :-)
a Julian piękne imię :-)
A u mnie jest właśnie Julianek i to bardzo fajny mały facecik;-) - a pomyśleć,że miał być Kornelem.Ja tam chialam miec Julinak strasznie mi sie to imie podobalo ale u P nie przeszlo