reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Em_ka super ten filmik :)

A co do ruchów to moja mała tak się wierci że czuję ją za każdym razem w innym miejscu :) a wczoraj sobie tak śmiesznie pływała w brzuchu i było to widać po pępku unosił się i opadał i znów unosił i tak przez 45 min i nawet moja mama przez Skype widziała i była w szoku że tak jest ruchliwa nasza kruszynka. Teraz właśnie kopie mnie na dole po lewej stronie ale fajnie bo czuć mocno i widać :)

a u mnie od 3 dni malo sie rusza niewiem czemu,bo w piatek bylam u lekarza a w sobote na usg i wszystko wporzadku ,wiec moze leniuszek nasz ma jeszcze miejsca na harce i chowa sie gdzies ,albo jakos sie tak ulozyl ze slabo mi daje o sobie znac

Mi malutka daj popalić szczególnie, kiedy już się kładę wieczorem, najczęściej leżę na lewym boku, mała leży na pleckach i widzę tylko stópki przesuwające się po skórą ;-) tak mi się wydaje bynajmniej, że to stópki.
Często też gmera gdzieś rączkami na dole a to już jest mniej przyjemne ;-)

Haniad też znam to niezbyt przyjemne uczucie gmyrania mnie nisko w podbrzuszku:-)
Ostatnio myślałam, że zaraz wystawi nasz Misiu rączkę spomiędzy moich nóg..hahaha:-D

reklama
Corin, moja jak się zaprze nogami, to tez mnie sie wydaje jakby chciała przez skórę wyleźć... i do tego łapki wyciąga na dole, aż siusiu mi się zachciewa:)
A i lekarz teraz mi mówil, że mam liczyć ruchy teraz..powinno być 10 na godzinę przynajmniej...ale teraz nie wiem czy na każdą godzinę, czy na tą aktywną tylko, bo juz nie pomyślałam żeby zapytać:) a jakby co to mam podejsc do niego na ktg w każdej chwili..

Do góry