reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ruchy Naszych Maleństw

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny ja jestem w 19 tygodniu i jeszcze za bardzo nic nieczuje ,czasami tylko mam takie wrazenie jakby cos kłólo delikatnie od srodka ale niewiem czy to to,moze dlatego ze to moja pierwsa ciaza

teska nie martw się, na pewno juz niebawem poczujesz. ja pierwsze laskotanie, bulgotanie poczułam juz w 15 tygodniu ale takie prawdziwe kopniaczki dopiero w 20, teraz mała tak wali, ze czasem mi spac nie daje:) i na Ciebie przyjdzie pora:) główka do góry:)

Co do ruchow pierwsze mialam na pocztaku miesiaca to ok 16tego tyg a teraz codzien juz daje znac... pytalam lekarza to normalne i powiedzial ze kolo 20 beda juz lepsze:) wiec czekam na te silniejsze bo to wspaniale uczucie:)

Niespodzianka,dzisiaj bylam w przychodni i tak sobie siedzac juz moj szkrabek mocniej sie ruszal ale fajne uczucie chyba wyczul ze sie martwie i dal o sobie znac mamusi ze wszystko wporzadku i zebym niekablowala dla lekarza he he:)

Nio u mnie maluszek to juz coraz mocniej daje o sobie znac,czesto teraz on tak z zaskoczenia mi tak puka i to tak ze hej,cudne uczucie ,ostatnio to nawet i w dzien sie wierci bo tak to bywalo najczesciaj wieczorem :)

reklama
Do góry