reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy maluszkow

Klaudoos-i co pomogło jak przeczytal? :)
Ja kupuję Reginy ten z mrówkami-rumiankowy w stokrotki bo jest gruby i 3 w-stwowy,jak kupowalam inny tańszy(kiedyś kupilam na promocji velvetu-ten co nigdy sie nie kończy,niby duża rolka ...a cienizna taka.........ze wyszlo o wiele drożej bo zużyło sie go 2 a nawet 3 razy więcej.

reklama
Ja kupuję Reginy ten z mrówkami-rumiankowy w stokrotki bo jest gruby i 3 w-stwowy,jak kupowalam inny tańszy(kiedyś kupilam na promocji velvetu-ten co nigdy sie nie kończy,niby duża rolka ...a cienizna taka.........ze wyszlo o wiele drożej bo zużyło sie go 2 a nawet 3 razy więcej.

ja własnie ostatnio kupiłam na promocji Velvet "co niby się nie kończy" i taaaaki cienki, że przesada :/ zużywam go 2 razy tyle co normalny inny :-)

pomoglo..nie gada juz tyle;) a my kupujemy w rossmanie taki za 9,99 bo jest najlepszy. podobny jest w lidlu ale jest go jednak mniej i drozszy bo za 12.99

ha..ha... wy macie z tym papierem. To dopiero się zużycie zacznie jak dzieci będą większe. Muszę stać w toalecie koło Anki - bo potrafi wyciągnąć 2 metry papieru, po czym zwinie w małą kulkę i nawet się dobrze nie podetrze.
Wracając do tematu - moja dzidzia jest cały dzień aktywna, pewnie nawet przez sen się porusza - bo bardzo rzadko jest całkowita cisza. Najśmieszniej jest jak położę coś na brzuchu, laptopa, książkę - zaraz jest to obkopane :) A prawdziwy taniec zaczyna się wieczorem :)

a mój bobasek ostatnimi czasy robi górki i pagórki na moim brzuszku :-) jak do niego zapukam to kopnie, ale tak to non stop jakas górka :-) mam wrażenie że robi je nawet na śpiocha :-D
...teraz też... a ja mu zawsze masuję te syrki albo dupcię :-D

Ja polecam z rossmanna papier aluette - ten granatowy, 3 - warstwowy, jest w paczce 10 rolek za 9.99, a w promocji za 8.99:-D naprawdę mamy go na długo!!

To was zaskocze, kupiłam w realu papier, Velvet za 7.99 - 12 rolek :-D ale to przypadkowo bo akurat bylismy, a tak to w bieronce kupujemy :-)

Damqelle - mam identycznie, kopie mnie jak szalony jak dotknę czymś brzucha hehe a jak bym opatła delikatnie laptopa, czy ksiazkę to zawsze dokładnie w to miejsce. Teraz trzymam z boku wszystko heeh

Ostatnia edycja:
a mój bobasek ostatnimi czasy robi górki i pagórki na moim brzuszku :-) jak do niego zapukam to kopnie, ale tak to non stop jakas górka :-) mam wrażenie że robi je nawet na śpiocha :-D
...teraz też... a ja mu zawsze masuję te syrki albo dupcię :-D

Monciaa dopiero teraz tak się spojrzałam na Twój avatarek to mój Piotrus zasypia dokładnie tak jak ta dzidzia na zdjęciu.

reklama
Do góry