ja mam tak, ze jak dzidizia w ciagu dnia kopie to jakos dla mnie to normalne i nie zwracam uwagi hehe ale np jak nie kopie o danej godz to zastanawiam sie czy wszystko ok. ostatnio jest tak, ze rano kopie najmocniej no i jak usypiam miske wtedy tez daje czadu.
reklama
modlicha83
Fanka BB :)
A my w sobotę się z moim uśmialiśmy, bo leżałam sobie wygodnie i piłam sok jabłkowy hortexu prosto z kartonu i jak ja zrobiłam parę łyków, to mały kopał, potem przerwa, aż znowu się napiłam i znów puk, puk i tak parę razy, żałowałam, że sok się skończył..
W końcu mąż nacieszył się kopniaczkami, bo tak to nie zawsze ma okazję
W końcu mąż nacieszył się kopniaczkami, bo tak to nie zawsze ma okazję
Moje dziedziecie poki co daje o sobie znac nie robiac mi krzywdy, czuje jak sie wypycha ...Ciezko jeszcze mi wyczuc czy to pupcia, czy nie ale Fajne uczucie ...Moj maz boi sie reke przykladac do brzuszka by nie zgniesc maluszka ale czasem poklepuje dzidzie
Poza tym jak kłade na brzuszku jakas rzecz to wtedy dzidzia ładnie daje o sobie znac ze az padam ze smiechu widzac jak przemiot sie rusza)
Lubiałam masowac brzuszek ale po pobycie w szpitalu jestem ostrozniejsza z tym bo połozna mówiła ze wten sposób zachecam dzidzie do szybszego przyjscia na swiat....
A powiedzcie mi czy jak sie smiejecie to czy brzuszek wam dziwnie sie kształtuje ?
Poza tym jak kłade na brzuszku jakas rzecz to wtedy dzidzia ładnie daje o sobie znac ze az padam ze smiechu widzac jak przemiot sie rusza)
Lubiałam masowac brzuszek ale po pobycie w szpitalu jestem ostrozniejsza z tym bo połozna mówiła ze wten sposób zachecam dzidzie do szybszego przyjscia na swiat....
A powiedzcie mi czy jak sie smiejecie to czy brzuszek wam dziwnie sie kształtuje ?
C
claudia4you
Gość
też przybiera dziwny kształt , moj znowu wiecznie by rękę na brzuchu trzymał - tyle, ze wtedy mały się uspokaja i przestaje ruszaćMoje dziedziecie poki co daje o sobie znac nie robiac mi krzywdy, czuje jak sie wypycha ...Ciezko jeszcze mi wyczuc czy to pupcia, czy nie ale Fajne uczucie ...Moj maz boi sie reke przykladac do brzuszka by nie zgniesc maluszka ale czasem poklepuje dzidzie
Mnie mały budzi regularnie co rano o 10:00 - jest jak budzik
no chyba , że ja wcześniej wstanę - a potem skacze i się o śniadanie upomina :-)
Tak się czuję jak by już był na zewnątrz...hehehe
Też się śmieję jak coś położę na brzuchu to centralnie to zostanie skopane A jak się śmieję to przez chwilę jest ciszaMoje dziedziecie poki co daje o sobie znac nie robiac mi krzywdy, czuje jak sie wypycha ...Ciezko jeszcze mi wyczuc czy to pupcia, czy nie ale Fajne uczucie ...Moj maz boi sie reke przykladac do brzuszka by nie zgniesc maluszka ale czasem poklepuje dzidzie
Szkoda że nie można masować brzucha - ale przynajmniej sobie trzymam na nim rękę, bo to takie przyjemne czytałam że piersi też nie powinno się masować
C
claudia4you
Gość
Dziewczyny jak to jest z masowaniem brzucha - można czy nie?
podobno wywołuje to wcześniejsze skurcze....
podobno wywołuje to wcześniejsze skurcze....
reklama
Claudia- nie można masować brzucha, położne zabraniają, brzuch się napina i można wywołać przedwczesne skurcze.
Nasza Ala też się napina i tez nie wiem czy to nóżki czy pupka Ale fajne uczucie ) Czasem, tak super faluje brzuszek
Nasza Ala też się napina i tez nie wiem czy to nóżki czy pupka Ale fajne uczucie ) Czasem, tak super faluje brzuszek