reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rozwój naszych kochanych pociech

reklama
ja sie wystraszyłam jak Ola pierwszy raz staneła i zobaczylam jak wisi na tym łóżeczku, stwierdzilam ze nie ma co, przechyli sie mocniej i wypadnie.
Moja siostra jak miala 10 mies to sama chodzila a raczej biegała i takie łózeczko nie bylo dla niej problemem zeby wyjsc gora i miala szczebelki wyciagniete i uciekała z łózeczka dolem :D:D:D:D

ta, ja sie juz od dluzszego czasu zastanawiam, jak zabezpieczyc kable :baffled: Mamy malo wtyczek w domu i kable z przedluzaczy i rozgaleznikow plus telefonu i internetu ciagna sie kilometrami. Mieszkanie wynajete, wiec nie ma sensu chowac kable w sciabach (ba, niewolno) i klops...

reklama
Pieszczoszka1988: Laura jest niesamowita :) slodka taka :) super :)

Nasza tez juz coraz wiecej powtarza!! Dzis tez bylo papa ale bez raczki jeszcze :) no ale Laura jest prawie 2 msc starsza wiec mamy czas :)

Do góry