reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Super zdolne maluszki macie ))
Mój na dzień dzisiejszy umie sam siadać i robi to przy każdej nadarzającej sie okazji ;-)
poraczkować udało mu się raptem 2 razy i tak jak szybko załapał tak też szybko zapomniał ;-) no i próbuje też stawać ,kilka razy mu sie udało ale widać że jeszcze to nie to ;-)
co do mowy to ciagle tylko "mamamama " przy byle placzu czy nerwie czyli tutaj stoimy w tym samym miejscu ;-)
Mój na dzień dzisiejszy umie sam siadać i robi to przy każdej nadarzającej sie okazji ;-)
poraczkować udało mu się raptem 2 razy i tak jak szybko załapał tak też szybko zapomniał ;-) no i próbuje też stawać ,kilka razy mu sie udało ale widać że jeszcze to nie to ;-)
co do mowy to ciagle tylko "mamamama " przy byle placzu czy nerwie czyli tutaj stoimy w tym samym miejscu ;-)
anik.
Mama Krzysia :)
Haha, my już coraz stabilniej siedzimy ale jeszcze się obalamy Próbujemy sami siadać, ale nie bardzo Pozycja do raczkowania jest piękna, ale nieruchoma Staje na sztywne nozki, jak damy mu rączki, żeby sobie usiadł - potrafi tak ładną chwilę postać. Co do nowych słów - od dzisiaj w słowniku widnieje "pupa"
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Olisia to też zaczyna się gonitwa za małym piesiem
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
hehe moja to samo
musze jakieś blokady do szafek kupić
musze jakieś blokady do szafek kupić
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
a tu filmik jak Laura robi PA PA PA
WRZUTA - SAM 0742
WRZUTA - SAM 0742
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
musze obniżyć bo zapominam ciągle
reklama
natalka1704
Fanka BB :)
Olisiaa wlasnie sie o to mialam pytac moj tez ma na samo dno chyba ze Laura taka wysoka