reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ja sie modle żeby moja Laura zaczęła chodzić jak najpóźniej
Mysiochomis
:*
Olisia on od urodzenia ma obniżone łóżeczko na najniższy poziom (oj biedna ja byłam po tej cesarce )
justynamika84
Fanka BB :)
No to i my się pochwalimy, Julia zaczęła siadać z czworaków:-) Nie jest to jeszcze siad idealny ale zawsze to już coś:-) A ostatni wyczyn młodej w galerii:-)
Gratuluje kolejnych postępów:-) Zdolne te nasze dzieciaczki:-)
Gratuluje kolejnych postępów:-) Zdolne te nasze dzieciaczki:-)
Mysiochomis
:*
Mysio a czemu mieliscie na najnizszy poziom łózeczko, po cesarce na pewno byłoby ci wygodniej gdyby wyżej spał
Kochana na początku jak mieskaliśmy u góry z teściami to mały spał w kojcu siatkowym i tam wysokości się nie ustawiało a po 3 miesiącach jak przeprowadzaliśmy się na swoje, to docelowe łóżeczko składał mój chłop wielki intelektualista i nie wymyślił że te dodatkowe dziurki są na ustawianie poziomów Ale dałam rade wbrew pozorom gorzej było mi się podnieść z łóżka niż nachylać
reklama
Martusia22267
Fanka BB :)
gratuluję wszystkich postępów:-):-):-)
dokładnie mysio tak jak piszesz po cc zdecydowanie gorzej wstać z wyrka niż się schylać
u nas z nowych osiągnięć to w końcu sam ładnie siedzi i się nie obala ani na boki ani do przodu:-) i od kilku dni robi papa przesłodko to wygląda jak odma****e tą malusią rączką:-) raczkowanie jeszcze mu nie idzie bo nie ogarnia jeszcze co z nóżkami zrobić hehe ale za to namiętnie pełza do tyłu
dokładnie mysio tak jak piszesz po cc zdecydowanie gorzej wstać z wyrka niż się schylać
u nas z nowych osiągnięć to w końcu sam ładnie siedzi i się nie obala ani na boki ani do przodu:-) i od kilku dni robi papa przesłodko to wygląda jak odma****e tą malusią rączką:-) raczkowanie jeszcze mu nie idzie bo nie ogarnia jeszcze co z nóżkami zrobić hehe ale za to namiętnie pełza do tyłu
Ostatnia edycja: