reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Krzyś w miarę siedzi - ale jeszcze gibie się na boki, ale on... podnosi się do stania... Jak podam mu ręce, żeby usiadł, to on dźwiga się na sztywne nóżki i pięknie stoi przez dłuższą chwilę...
she_84
Fanka BB :)
anik., u nas to samo. juz coraz lepiej sam siedzi, probuje sie tez podnosic do siedzenia ale mu nie wychodzi a jak ja go zlapie za raczki to na proste nogi i stoi chwile
Mysiochomis
:*
U nas Gabrych nauczył się raczkować wychodzi mu to dość nieudolnie ale jednak zapuszcza teleportem po całym naszym dobytku poza tym nauczył się siadać z leżenia na plecach i opracował dokładnie siadanie z brzuszka. Dodatkowo opanował takie efekty specjalne jak ściąanie obrusu ze stołu gdy pod nim siedzi, wylewanie na siebie zawartości wanienki bo chce sięgnąć po zabawki wodne, wyciąganie zawartości mojej torebki, wykonywanie fikołków do tyłu przez lewe ramię :O (ostatnie doprowadziło mnie do zawału) dalej przystaję w zamierzaniach kupna porządnego łańcucha i kagańca... chyba bez tego nie dam sobie rady
kasiula222
Fanka BB :)
A mój mały też raczkuje ale nie siedzi jeszcze sztywno sam
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
u mnie Laura raczkuje ale na swój dziwny sposób siedzi od dawna..
no i stoi ale musi się jeszcze trzymac czegoś
no i stoi ale musi się jeszcze trzymac czegoś
majorka_p
Zaangażowana w BB
to ja juz pisałam że żoska siedzi siada stoi raczkuje i chodzi trzymana za ręce i sama przy meblach. Do nowych umiejętności doszło stanie bez trzymanki. Co prawda przez kilkanaście sekund ale nie upada tylko chyta się czegoś.
Mysiochomis
:*
ok... mały o godzinę temu wstał po raz ierwszy przy szczebelkach łóżeczka... i od tej że godziny uskutecznia to dość rregularnie... zaraz go zwiąże nieeeeeeeeee juz mam dość :/
reklama
ale dzieciaki sie porozwijaly przez swieta :-)
Mysiochomis - to jest mysl! My mozemy wypozyczyc i obroze i szelki i smycze i kaganiec od naszej kudlatej, wiec nawet inwestowac nie trzeba ;-)Tak sie mobilny zrobil wredziolek, ciekawski, uparty, ojoj, nie nadazam czasami
Mysiochomis - to jest mysl! My mozemy wypozyczyc i obroze i szelki i smycze i kaganiec od naszej kudlatej, wiec nawet inwestowac nie trzeba ;-)Tak sie mobilny zrobil wredziolek, ciekawski, uparty, ojoj, nie nadazam czasami