reklama
gia- ale świetnie sobie radzi, pewnie za chwilę zacznie wstawać, u nas szczeble jeszcze nie odkryte.
clue- wow! jak Mały fajnie tyłek zadziera do góry
u nas gadanie się rozkręca:
tata, ata, ada, dada, iś, eś, ej tyy, ejj tiii, zdarzyło się i am, ici (jak widział kota, a ja wołałam kici kici..) no i oczywiście dzikie popiskiwanie.
a dziś mnie powalił w kąpieli.. z pozycji siedzącej podnosił tyłek do góry, bach na kolana i leży na brzuchu, a to wszystko tak szybko, że musiałam znów go sadzać, żeby zaczaić jak on to zrobił..
clue- wow! jak Mały fajnie tyłek zadziera do góry
u nas gadanie się rozkręca:
tata, ata, ada, dada, iś, eś, ej tyy, ejj tiii, zdarzyło się i am, ici (jak widział kota, a ja wołałam kici kici..) no i oczywiście dzikie popiskiwanie.
a dziś mnie powalił w kąpieli.. z pozycji siedzącej podnosił tyłek do góry, bach na kolana i leży na brzuchu, a to wszystko tak szybko, że musiałam znów go sadzać, żeby zaczaić jak on to zrobił..
Ostatnia edycja:
wspieram tatusia Adasia..
ja też stoję ze strony wykopywacza wody.
chociaż etap ten już za nami, no może czasem się małemu przypomni,że tak można, ale jak miał szał na chlapanie, to w wanience zostawała 1/3 wody, reszta wychlapana na podłogę
ja też stoję ze strony wykopywacza wody.
chociaż etap ten już za nami, no może czasem się małemu przypomni,że tak można, ale jak miał szał na chlapanie, to w wanience zostawała 1/3 wody, reszta wychlapana na podłogę
gia
Fanka BB :)
Hubert wczoraj stanął w łóżeczku . Miał przy tym lekko wystraszona minkę, bo chyba sam był w szoku. Ja mam mieszane uczucia, z jednej strony cieszę się, że sobie radzi, a z drugiej uważam, że to za wcześnie, bo te nóżki jeszcze takie niestabilne. We wtorek idziemy do ortopedy więc zapytam co i jak.
Przy kąpieli też lubi chlapanie )
Przy kąpieli też lubi chlapanie )
reklama
O matko, ale te Wasze dzieciaki cuda wyczyniaja! Zobaczylam Sarah suse i mnie zamurowalo ale widze, ze nie ona jedna!
Mia tylko lezac na brzuchu kreci sie w okol wlasnej osi i probuje pelzac. Posadzoa przewraca sie na boki lub sklada sie jak scyzoryk, nie sadzam wiec.
To by bylo na tyle
Mia tylko lezac na brzuchu kreci sie w okol wlasnej osi i probuje pelzac. Posadzoa przewraca sie na boki lub sklada sie jak scyzoryk, nie sadzam wiec.
To by bylo na tyle