reklama
gia widzialam filmik, Hubert jest boski! chcialabym zeby Mia tak smigala, przynajmniej by sie czyms zajela na dluzej
Katasza jesli Ula sama nie siada znaczy, ze nie siedzi i nie jest gotowa a to znaczy, ze sadzac nie wolno :/ bo to sadzanie na sile i wymuszanie na kregoslupie czegos na co nie jest gotowy... tak samo jak z chodzikiem.
clue moja z kupa tez ucieka, czyli chce sie przekrecic na brzuch i musze ja powstrzymywac. ale innej formy ucieczki nie uskutecznia, ona wrecz caly czas by chciala byc przy kims wiec nie chce uciekac a wolalaby raczej gonic
Katasza jesli Ula sama nie siada znaczy, ze nie siedzi i nie jest gotowa a to znaczy, ze sadzac nie wolno :/ bo to sadzanie na sile i wymuszanie na kregoslupie czegos na co nie jest gotowy... tak samo jak z chodzikiem.
clue moja z kupa tez ucieka, czyli chce sie przekrecic na brzuch i musze ja powstrzymywac. ale innej formy ucieczki nie uskutecznia, ona wrecz caly czas by chciala byc przy kims wiec nie chce uciekac a wolalaby raczej gonic
anik.
Mama Krzysia :)
Krzysio też cuda wyczynia, jak go przewijam... On co prawda nie ucieka, ale zawsze mi piętę w kupala wsadzi :/ jak robi takie fajne zbite, to luz, ale jak luźną, to noga do mycia :/ a on uważa to za swietną zabawę
natalka1704
Fanka BB :)
wiec mój dziec 2 razy wstal na wyprostowane nóżki zapierajac sie o mnie...myslalam ze mu sie nie uda bo zawsze próbuje ale dziasiaj dwa razy po rzad mu sie udalo az bylam w szoku za 3 juz nie ciekawe czy to jednorazowe czy nie .....
uuu moj jak sie go przewija to tez jakas masakra teraz...ciagle na brzuch sie obraca bo za nim z tylu sa naklejki i on musi sobie podotykac wiec jak juz trace cierpliwosc to idziemy z przewijaka na łózko....ale tam znowu go interesuja bardzo poduszki ....wiec jest to samo
uuu moj jak sie go przewija to tez jakas masakra teraz...ciagle na brzuch sie obraca bo za nim z tylu sa naklejki i on musi sobie podotykac wiec jak juz trace cierpliwosc to idziemy z przewijaka na łózko....ale tam znowu go interesuja bardzo poduszki ....wiec jest to samo
Yolanta
Kicia
Mi Gabrycho nawet nie tyle co ucieka, a na brzuch się przewraca. Kilka dni temu już przewijak poszedł w odstawkę, bo takie cuda wyczyniał, że się nie dało. Na łóżku przynajmniej mi nie zleci...
Ollena Ty nawet nie wiesz, jak ja jestem wdzięczna Bogu, że jesteś na tym forum i tak dobrze znasz moje dziecko i wiesz na co jest już gotowe.
Ula siedzi bez podparcia, siada sama w bujaczku więc jest gotowa. A że omnipotętna Ollena ma inne zdanie- no cóż.
Ula siedzi bez podparcia, siada sama w bujaczku więc jest gotowa. A że omnipotętna Ollena ma inne zdanie- no cóż.
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
w bujaczku łatwo jest siadac bo nie jest to płaska powierzchnia tak to laura sie dzwigała mając 4 miechy.
Ale nie o to chodzi moim zdaniem dziecko jest gotowe wtedy kiedy samiusienkie sobie siada z płaskiego i siedzi nie chwiejąc sie na wszystkie strony świata
Wiadomo,ze nie ma co dziecka na siłe sadzac
Każdy maluch sie rozwija swoim tempem Ostatnio usłyszałam od mojej koleżanki,ze moja Laura jest chyba opozniona hhe bo ma 8 mies i nawet nie raczkuje a jej cora jak miała 8 mies juz chodziła.. no cóż
Ale nie o to chodzi moim zdaniem dziecko jest gotowe wtedy kiedy samiusienkie sobie siada z płaskiego i siedzi nie chwiejąc sie na wszystkie strony świata
Wiadomo,ze nie ma co dziecka na siłe sadzac
Każdy maluch sie rozwija swoim tempem Ostatnio usłyszałam od mojej koleżanki,ze moja Laura jest chyba opozniona hhe bo ma 8 mies i nawet nie raczkuje a jej cora jak miała 8 mies juz chodziła.. no cóż