reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Dziuluś mam nadzieje że Leane już niedługo sie rozkręci i zrobi sie z niej gadułka, po mamusi :-)

szepne tylko że moja zaczyna sie naprawiać!!! tylko cicho bo usłyszy i zniechęci.... ;-)

reklama
moj glizdus mnie rozbraja:) ma takiego swira na punkcie telefonu -bo dzidziusia widzi na tapecie, ze dzisiaj jak bawilam sie z nia na podlodze a akurat byla na brzuszku to jak uslszala komore to zrobila taki gest ze myslalam ze wyrwie do niego na 4 lapach jak torpeda:)))) smialam sie bo taki zamach zrobila ze uuuu. mam nadzieje ze w koncu naumie sie raczkowac bo widze ze zaczyna kumac o co chodzi jak jej pomagam-widze ze tego chce i sie rwie jak diabli:)))

tak tak telefon to jest to...
Ja zauwazylam, ze jak dzowni M.(mam na niego inny dziwek ustalony) to mala sie oglada gdzie telefon po czym sie usmiecha. Jak rozmawiamy to zawsze na glośno mówiącym i jak słyszy dadjego to sie smieje i co zauwazylam, ze reaguje na swoje imie :) i jak ktoś ja zawoła to się odwraca.

Leane tez reaguje na imie, nawet jak to o niej sie cos mowi. a na glosnomowiacy jak daje i tatus ja wola to taki ma usmiech ze szok:))) babcie to samo-cala hepi.

moja uwielbia z moja siostra przez telefon gadać:))).a ja zazdrosna,bo ta nic,tylko "Ala!Ala!";-).
Sariska,hihi,jaki ty masz "dziwek "na swojego?!:-D:szok:

chwale moją Rozdymkę - mała od dwóch dni unosi już całe ciałko na kolankach i prostych łapkach bujając sie przy tym jak wyścigówka na starcie :-D ciekawe kiedy ruszy :-)

reklama
Do góry