reklama
dawidowe
Fanka BB :)
niestety? mi tam to pasuje ;-)
w sumie moze i masz racje. no na chrzcinach nie poradziłabym sobie gdybym jej nie trzymała z chrzesna i chrzesnym na zmiane
Ida Sierpniowa
hehe, dobre)))))))))))))))))))))moje tez ryczy na brzuchu ale postanowilam ze 5 razy dziennie codziennie, chocby sasiedzi dzwonili po policje,ze patologia
teraz ja polozylam,,,,to zasnela, zero incjatywy, a potem bedzie chciala miec 5 z WF...
nice-girl
Aniołek - no nie wiem co Ci poradzić. U mnie jakoś to działa, Przemek aż tak wybredny nie jest. Tzn często jest tak że jak z mężem zostaje to bardziej marudzi,ale to raczej kwestia tego że on nie zna az tak dobrze 'naszych' zwyczajów. On od początku z nim zostawał sam na dłużej i może po prostu mały uznał że to norma i się tak nie buntuje. Swoją drogą to miło że malutka tak za Tobą szaleje - u mnie jest na odwrót - Przemek woli się patrzeć na zabawki niż na mnie Lubi jak go biorę na ręce, jak do niego gadam, wtedy mi często odpowiada, ale złapać z nim kontakt wzrokowy nie jest tak łatwo. Woli na inne rzeczy się patrzeć.
Musisz próbować konsekwentnie zostawiać małą z kimś innym. Najpierw na te 10 min i stopniowo coraz dłużej. Może wreszcie to zaakceptuje, a może ma taki etap rozwojowy i jej to przejdzie. Sama już nie wiem co Ci tu poradzić.
Musisz próbować konsekwentnie zostawiać małą z kimś innym. Najpierw na te 10 min i stopniowo coraz dłużej. Może wreszcie to zaakceptuje, a może ma taki etap rozwojowy i jej to przejdzie. Sama już nie wiem co Ci tu poradzić.
stripMYmind
unas od poczatku tatus zostawal i babcie tez wie maly przyzwyczajony./
moze z tym ciuszkiempachnacym toba to dobry pomysl? u mojej kolezanki dzialalo
moze z tym ciuszkiempachnacym toba to dobry pomysl? u mojej kolezanki dzialalo
Madlein
U mnie też nie ma problemu. Mały zostaje chętnie z babciami, a nawet ze swoim ojcem zostaje. Jeśli chodzi o mnie to fakt często uspokaja się u mnie na rękach, ale totalnie nie chce ze mną rozmawiać. Z babciami nawija jak szalony i się do nich śmieje, a ja idę w odstawkę.
Swoją drogą dzisiaj jedziemy na USG główki.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze u nas.
Swoją drogą dzisiaj jedziemy na USG główki.
Mam nadzieję, że wszystko dobrze u nas.
reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Madlein, trzymam kciuki za usg Wiktorka!
Moja Justysia też cyganka.
Moja Justysia też cyganka.