reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

Rysia Kroma ja tez narazie nie mam sie czym chwalic w kwestii mowienia ale jest coraz lepiej to sie nie przejmuje i na niego przyjdzie pora:-) chociaz pokazywanie na migi wszystkiego ma opracowne do perfekcji:-D:-D w kalambury moglby byc mistrzem

reklama
sheeney- no tak to fakt :-) u nas wszystko jest na klekle, kaka, papa, pupu, kiki, tiki, I bądź tu mądry:-)

Przypomnialo mi sie..moj Tomek jak nie mowil mama tak teraz do wszystkich mowi mama...:eek: i wszystko co jest male (paprochy,nitki itp) to dla niego robaki..:eek::-D

Emilia a moja wszędzie ma wujków i ciocie, no ale wiekowo to ona starsza :-)
Ida- to Olka ma etap cipowania, ale świadoma co gada i mówi ciągle cipicia cipicia.

reklama
Do góry