reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

mała mi jakoś mi nie pasuje umiejętność chomikowania bo już raz szukałam swoją komórke i pilota do TV. Efekt doba beez telefonu i bieganie do telewizora aby zmienic programalbo przyciszyc czy odwrotnie.

reklama
Przemek często gdzieś smoczek tak schowa, że cały dom przeszukujemy, wszystkie kąty, pod łóżkami itd i nie możemy znaleźć... a potem następnego dnia nagle jakimś dziwnym trafem mały się pojawia z tym smoczkiem w buzi. Dobrze, że kilka mamy.

Z innych rzeczy to jeszcze nic ważnego nie schował. Ale np w mojej torebce znalazłam raz gryzak, innym razem niekapka z wodą (którego trochę też się naszukałam), no i w pralce pudełko z patyczkami do uszu:baffled: Teraz już zawsze sprawdzam bęben zanim załaduję pranie ;-)

W czerwu jak byłam u koleżanki na działce przez tydzien to ona była z 2,5 letnią córka. Oczywiście czas wyjedzać bo godzina popołudniowa, samochód otwarty, załadowany cały bagażnik, wszystko posprzątane pozstało tylko zamknąć drzwi na klucz i wsiąść do samochodu i co i nie ma kluczyków od domku. A córka koleżanki jakoś nie pamietała gdzie schowała. Prawie przekopałysmy ogródek wkońcu znalałam w bagażniku pod wszystkimi torbami.

Ja się ciesze że mamzaładowane konto na skypie bo już dwarazy dzwoniłam z niego na swoją komórke i znalazlamw łózku ale niestety kiedy niunia schowała do swojej skrytki to byl jak na złość dzwonek wyciszony :baffled::angry:

kubus raczej nic nie chowa jedynie co to smoczki wyrzuca gdzie popadnie pozniej ciezko jest je znalezc ale mam ich chyba z 15 wiec nie ma problemu:-D

kubus raczej nic nie chowa jedynie co to smoczki wyrzuca gdzie popadnie pozniej ciezko jest je znalezc ale mam ich chyba z 15 wiec nie ma problemu:-D

Oliwia wyrzuca rano z łóżeczka jak wstanie, tak samo butelkę po mleku, zabawki.
15 smoczków:szok: my aż 3... Wymieniacie smoczki? często?

MOj narazie nic nie chowa,ale wejdzie wszedzie i zajrzy wszedzie.
A wiecie,ze my ani razu nie uzywalismy smoczka!:-) teraz bardzo sie ciesze,ze tak wyszlo

reklama
Chyba tez musze dokupic ze dwa smoczki,bo właśnie sobie uświadomiłam,że został jeden- reszta w liczbie 3 "zaginęła w akcji":cool2:.a jakby ten jeden zaginął????:szok:

Do góry