stripMYmind
Fanka BB :)
mala mi u nas to samo,ciezko go utrzymac w kapieli. tez lapie sie za ubranka, zabawki juz wklada do buzi, i nie chce nic innego robic tylko ciagle obroty na brzuch trenuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja czekam na wieści że się pierwszy ząbek na forum pokazał - która pierwsza będzie? :-)
moje dziecko daje nadal czadu... na bujaczku nauczyla sie odpychac lokciami zeby siadac -nie udaje jej sie jeszcze ale juz prawie byla prosto...dzis opanowala technike "jak powiedziec mamie ze ja chce zejsc z bujaczka???" odpycha sie lokciami, prostuje sie cala, plecy i nogi ku dolowi....noz kurcze nie daj czort zostawic sama na bujaczku bo beda jaja...dzisiaj zrobila to 4 razy az maz nie mogl uwierzyc w cwaniare... bezdzie trzeba zapinac chyba w szelki bujaczkowe bo jak zjedzie na glebe to chyba zawalu dsotane... a poza tym jej hobby zrobilo sie walenie kota po lbie grzechotka... ona sie bawi grzechocze i jak kot podejdzie se popatrzec co ona robi to swiadomie badz nie ale zawsze mu przywali.... echo tylko odchodzi -kotek bezmozgowiec hihihi) leb pusty))