reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Dziulka, niesamowite jak dzieci uczą się języków, dla nich to nie jest żadna bariera, tylko coś zupełnie naturalnego. Proces uczenia się słów u naszych dzieci, to efekt kojarzenia tego co widzą. Oj, ja to zakochana po uszy we francuskim :) i ozłociłabym za dziecię mówiące po francusku nie wspomnę o mężu :) hihihihi

no to ja niunie pochwale, a co :-p : Iś jak chce aby ją wziąć na ręce, abo gdzieś wyżej tzn na fotel, kanapę, to podchodzi i mówi "opa" :-) i oczywiście nie spocznie dopóki nie dopnie swego :-p

Alicja,hehe:)))- spryciulka:)))!Tak sobie myślę,że chyba łatwiej było z małymi terrorystami,jak jeszcze nie potrafili wyrazic,o co im chodzi- zawsze można było udac,że się nie rozumie,a teraz juz nie ma zmiłuj;p))))
Happy dokładnie, teraz pokaże co chce i niestety musisz dać, zrobić bo histeria na całe osiedle heh...za niedługo zaczną z Nami dyskutować, wtedy to już będzie ciekawie :-) Alicja gratuluję Isi, wie czego chce !!!

reklama
ELWIRKA gratulacje dla Oli! teraz już tylko z górki wszystko będzie. Poza tym coś mi się zdaje, że ona najpierw chodzić zacznie a dopiero potem raczkować ;-)

Do góry