reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
u nas Leane nadal sie bawi w zolnierza w okopac, pelza w takim tempie ze az dupka podrzuca:))) za to dzis powiedziala nowe slowo OTKO -oczko:) pokazuje na mnie i na sobie i na ksiazeczkach oczka nosek i buzie, i sama tak ptorafi se pokombinowac ze w szoku jestem jakie fajne wieze buduje z kilku klockow roznych form i jak to robi to sobie powtarza przy kazdym: taaaaak, taaak, taaakk, taaaak:))) zarabiscie to wyglada.

dzis tez po siescie maz poszedl do niej patrzy a ta pieronica wl ozeczku ma swoje ciuszki na dwor przyszykowane i butki! kolo jej lozeczka stoi krzeslo i ta sprytna bestia potrafila zwinac wszystko co na nim bylo i do lozeczka wlozyc, cala dumna z siebie:)))

raczkowanie ma nadal w nosie, a ogolnie to pokazuje mi ze chce stac, nawet na lawce wparku:)

Elwirka- gratki dla Oliwki- super:)))!Może faktycznie najpierw pójdzie ,a potem będzie raczkowała:)))
Dziulka- haha,Leane super sobie poczyna:)- to musi byc słodkie,to budowanie i "taaak":))))

nowa umiejetnosc Leane: jak przystawimy sobie palec do buzi i powiemy ciiiiii to ona sie nauczyla i tez tak robi az ten palec do noska jej wlazi:))))) tatus ja nauczyl dzisiaj robic "ciiii":)))

ROXI podejrzewam ze dogadaliby sie :)

reklama
Do góry