reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

ROXI to co powiesz na to ze jak mowie do Leane: ooo kupka jest???? (jak zmieniam pieluszke) to Leane sie cieszy i sama se brawo bije:)))))

aaaa!!!!!!! jemy wspolnie chrupeczki kukurydziane. Leane jak siedzi obok mnie i ma chrupek w raczce to ona ugryzie raz i mi daje, ja ugryze, potem ona, potem ja, sama mi daje do geby:))) fajnei to wyglada:))))

reklama
dziulka, hehe dobre :-) my razem smoczka żujemy ;-) jak rano Patryk się budzi to jeszcze przez szczebelki smoczka mi podaje żebym sobie z rana zapodała :-D

ROXI bo moze tobie innego "smoczka" brakuje???????? takeigo neico dluzszego???????:))) ale tak na serio to Leane smoczka tez mi w gebe wsadza bo wie ze wtedy robie smieszne miny, przewracam oczami a ona sie smieje na calego:)))

od wczoraj bawie sie tez z nia w "idzie pajacyk". dostala pajacyka takiego z galganka od chrzesnego i ona siedzi na podlodze i ja, biore pajacyka i nim ide " po podldoze do niej a potem nim laskocze ja po szyi -smiech na caly blok zanim pajacyk dojdzie do szyi:)))))

a moje dzieck ow koncu zajarzylo ze kabelka od laptopa sie nei dotyka i nei wyciaga z gniazdka!!!!!:)) chyba tatusiowy opierdziel z poprzedneigo razu poskutkowal:)

dziulka, to niech twój mąż opierdzieli mojego Ptyśka bo on ciągle i namiętnie wtyczki z gniazdek wyciąga wrrr... :wściekła/y:

A ja się pochwale że Patryk wkońcu zajarzył o co chodzi w biciu brawo i to sam :-)Kiedyś go uczyłam ale miał mnie w poważaniu :dry: a kilka dni temu sam zaczął bić brawo :-D
to ja tez Dziulkowego A. zamawiam,coby moją "elektryczkę" pouczył skutecznie;)
Brawo dla Patryka za "brawo":-)

dziulka, zboczuchu jeden :-D u nas podobne zabawy są i też śmiechu co niemiara :tak:
:eek:Eeeee....to Wy przy "tym" sie śmiejecie????;-):-D

A moj synuś daje buziaki!! Przeurocze to jest:-) ,przeważnie z otwartą buzią ale im sie wiecej z tego śmiejemy tym chętniej daje.Tacie po powrocie z pracy to juz rytuał:-D:-D
I też wciska mi do buzi wszystko co je a potem chce mi to wyciągnąć:baffled::confused2:

no i z glupoty wyszly nam zboczone teksty :))))))))))))

poza tym wydaje mi sie ze Leane z dnia nadzien nagle nam stanie na nogi... ma takie zachowanie coraz odwazniejsze -chyba ze jednak raczkowanie bedzie.... zobaczymy. widze ze rownowage lapie niezle:)

reklama
Do góry