reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwój fizyczny, emocjonalny i intelektualny naszych pociech

reklama
Efa gratulacje!!!!
Natalka mnie dziś zadziwiła,spała z nami w nocy(śpi od początku swego życia) i w środku nocy patrzę, a Myszka się wierci,potem sie obróciła się na boczek ,a następnie na brzuszek i tak ładnie spała- PIERWSZY RAZ W JEJ ŻYCIU NA BRZUSZKU!!!!wiem,że to zapewne nic dla Was rewelacyjnego, ale ja jestem dumna z niej bo do niedawna nienawidziła leżeć,a nie mówiąc już o spaniu na brzuszku,płakała,wykrzywiała się dziwnie, a tutaj taka odmiana,dziś ładnie się bawi na macie i tak leży na brzuszku,zaczyna podnosić przy tym dupcie do góry i nogami się odpychać
Efa,czy to możliwe,że zacznie raczkować?

Załączniki

• P1040641 (2).jpg
    P1040641 (2).jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 35
Leży na brzuszku,zaczyna podnosić przy tym dupcie do góry i nogami się odpychać, czy to możliwe,że zacznie raczkować?

Franek takie coś robił przez około miesiąc, to bardziej pełzanie, przy raczkowaniu musi mieć jeszcze proste ręce, tzn klateke piersiowa podniesiona całkiem do góry na prostych rekach w stawach łokciowych. A mój szaleniec z raczkowaniem wystartował dzisiaj :szok:
A ja pierwsze co poleciałam zabrac psie miski na góre zeby sie nie poczestował :)
I co on na brzuch to ja po aparat zeby to "złapać" a on cwaniak kładzie sie wtedy i usmiecha...ale ja go upoluje :)

Efa, Lolisza - WOW! Gratulacje wielkie! Ale super, musicie być baaardzo dumne z maluszków :-)

Elusia - gratulacje dla Natalki i to wcale nie jest byle co! Ja się będę cieszyć jak szalona jak Przemek się wreszcie sam obróci na brzuszek. Ucałuj ją od cioci.

Za to Przemek doskonali od trzech dni umiejętności wokalne. Zaczął fajnie sylabizować, no i też opracowuje różne sposoby pisków :-) Ostatnio przy tym jego gadaniu kilka razy powtórzył 'gugle gulgle' No i się śmieliśmy że by sobie pogooglował w necie trochę :-) No i na pewno przy butelce Coli, bo to jedno z jego ulubionych słów :-)

reklama
Do góry